Розробники The Lord of the Rings: Gollum відповіли на запитання гравців та пообіцяли швидкі новини

14:57, 23.05.2022

Видавництво Nacon та розробники зі студії Daedalic Entertainment відповіли на запитання гравців про свій пригодницький стелс-екшен The Lord of the Rings: Gollum та пообіцяли швидкі новини.

Творці запевнили, що The Lord of the Rings: Gollum буде виключно канонічною: всі її елементи схвалюються Middle-earth Enterprises (власником прав на франшизу), а наголос у грі робиться на канонічні ситуації та персонажів.

При цьому The Lord of the Rings: Gollum не спиратиметься на існуючі адаптації «Володаря кілець». Гра візьме за основу історію, розказану у книгах, але доповнить її новими героями.

Про життя Голлума в описаний грою період - від рабства в Темній вежі до життя з ельфами в Ліхолессі - відомо вкрай небагато, але Daedalic Entertainment вистачило цих даних для створення оригінального сюжету.

Що стосується швидких новин, то творці обіцяють більше геймплейних подробиць найближчим часом The Lord of the Rings: Gollum. Команда ретельно працює над тим, щоб показані фрагменти відображали якість гри на запуску.

Крім того, інсайдер Том Хендерсон повідомив, що 24 травня закінчиться дія ембарго на публікацію попередніх оглядів The Lord of the Rings: Gollum. Цього ж дня, мабуть, викладуть і новий трейлер.

Реліз The Lord of the Rings: Gollum очікується найближчої осені на PC (Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S, а також Nintendo Switch. До кінця року Nacon планує придбати Daedalic Entertainment.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна