Samsung Display випускатиме дисплеї для всіх iPhone 15 з однакових наборів матеріалів - зараз використовуються різні

22:13, 11.04.2023

Південнокорейська Samsung Display має намір застосовувати набір матеріалів M12 для дисплеїв всіх iPhone наступного покоління. Набір M12 використовується при випуску панелей для iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, тоді як у дисплеях більш бюджетних версій iPhone 14 та 14 Plus застосовується більш старий M11.

Також повідомляється, що нові моделі гнучких смартфонів Samsung, прем'єра яких відбудеться пізніше в поточному році, також використовуватимуть M12 - той же, що застосовувався для виробництва дисплеїв, що встановлювалися в Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4.

У той же час, Samsung Display створює нову добірку компонентів, що отримала назву M13 - для клієнтів за винятком Apple. Цей набір матеріалів, за даними джерел, буде використовуватися в дисплеях гнучких смартфонів Google, які теж представлять до кінця поточного року. Для Apple розробляється M14, але він буде призначений для смартфонів, реліз яких намічено лише на 2024 рік. Точні причини використання різноманітних наборів матеріалів невідомі. Ймовірно, це робиться на запит Apple, що є провідним клієнтом Samsung Display.

Втім, не всі дисплеї серії iPhone 15 будуть ідентичними, незважаючи на використання однакового набору матеріалів. Флагманські варіанти серії застосовуватимуть панелі на основі низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO), а бюджетніші — з низькотемпературного полікристалічного кремнію (LTPS).

Відомо, що Samsung Display постачатиме OLED-панелі для всіх моделей iPhone 15, а LG Display - тільки для найдорожчих моделей. Очікується, що китайська BOE стане третім постачальником, але тільки для бюджетних моделей - якщо їй вдасться налагодити випуск прийнятної якості OLED з отворами для камер, а з цим компанія має проблеми.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна