Samsung Galaxy S23 і S23 Plus з'явилися на неофіційних рендерах без виступаючого блоку камер

19:47, 29.09.2022

У Мережі з'явилися неофіційні рендери, на яких зображено майбутні флагманські смартфони компанії Samsung. Йдеться про апарати Galaxy S23 і Galaxy S23 Plus, які, судячи з представлених зображень, можуть втратити виступаючий блок основної камери, який є в актуальних моделях. Натомість на тильній стороні розмістяться три об'єктиви, кожен з яких трохи виступає над площиною корпусу.

Майбутні флагмани Samsung, які можуть бути офіційно представлені на початку наступного року, не сильно відрізнятимуться від актуальних рішень, але запропонують оновлену начинку. Передбачається, що південнокорейська компанія представить широкому загалу три версії пристрою: Galaxy S23, Galaxy S23 Plus і Galaxy S23 Ultra.

Апарат Galaxy S23 нібито отримає 6,1-дюймовий дисплей з підтримкою роздільної здатності 2340 x 1080 пікселів, тоді як Galaxy S23 Plus оснастять 6,6-дюймовою панеллю з такою самою роздільною здатністю. Очікується, що обидва пристрої отримають потрійну камеру, але її характеристики невідомі. Старша модель Galaxy S23 Ultra, як очікується, отримає 6,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3088 x 1440 пікселів. Апаратною основою смартфонів Samsung, найімовірніше, стане флагманський процесор Qualcomm 2023, умовний Snapdragon 8 Gen 2.

Важливо розуміти, що озвучені характеристики не є офіційними і можуть відрізняти від реальних параметрів смартфонів Samsung. Вартість нових флагманів компанії також невідома. Очевидно, що більше інформації про нові смартфони Galaxy S23 з'являтиметься з наближенням презентації пристроїв.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна