Samsung хоче зробити наступні смартфони Galaxy Z Fold тонкішими, легшими, міцнішими

22:18, 02.11.2022

Компанія Samsung розповіла про те, яким бачить найближче майбутнє ринку складних смартфонів. Окрім іншого, вона заявила, що хоче додати слот для стілусу до майбутніх моделей Galaxy Z Fold.

Жодних точних даних щодо цього поки немає. Відомо, що Samsung хотіла реалізувати таке рішення ще у поточному Fold4, але відмовилася від ідеї. Зараз компанія просто перерахувала, що збирається зробити зі своїми апаратами в найближчому майбутньому. Крім додавання слота для S Pen, компанія має намір зробити телефони легшими, тоншими, міцнішими, зменшити складки на екрані та покращити камеру. До речі, камери Samsung теж хотіла покращити ще у Fold4, але не змогла через обмеження по масі та товщині.

Щодо бачення Samsung ринку в цілому, компанія прогнозує, що він зростатиме в середньому на 80% аж до 2025 року. Корейський гігант вважає, що Apple випустить подібний смартфон вже в 2024 році.

Samsung також повідомила, що на південнокорейському ринку користувачі iPhone віком від 20 до 30 років змінюють свої пристрої на розкладні телефони Samsung у три-чотири рази частіше, ніж раніше на звичайні смартфони компанії. Також гігант заявив, що до 90% користувачів складаних смартфонів, як очікується, куплять складні смартфони як наступний пристрій.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Найпопулярніші пропозиції Blackview на AliExpress 11.11: знижки до 55% на  суперрозпродажіНайпопулярніші пропозиції Blackview на AliExpress 11.11: знижки до 55% на суперрозпродажі23:05 01.11.2022

    Щороку Blackview, відомий виробник смарт-пристроїв, шукає будь-якої нагоди, щоб відплатити своїм клієнтам і шанувальникам за їхню тривалу підтримку і відданість. Цей рік не виключення, бренд пропонує всім фанам Blackview ще одну можливість скористатися вигідними пропозиціями, оголосивши розпродаж Blackview 11.11 на Aliexpress.

  • У мережу просочилися зображення смарт-годинника Moto Watch 200У мережу просочилися зображення смарт-годинника Moto Watch 20023:00 01.11.2022

    Майже через рік після виходу смарт-годинника Moto Watch 100 в мережі з'явилася інформація про наступну модель лінійки - Moto Watch 200. Відомості про пристрій, що готується, були виявлені в базі даних Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC), у тому числі, стали доступні зображення моделі.

  • Новые требования заставят Apple допустить сторонние магазины приложений на iPhoneНовые требования заставят Apple допустить сторонние магазины приложений на iPhone22:45 01.11.2022

    Летом в ЕС приняли Закон о цифровых рынках, который сегодня вступил в силу. Эта инициатива, судя по всему, заставит Apple открыть доступ для сторонних магазинов приложений и многого другого на iPhone. Об этом заявил один из авторов закона Жерар де Грааф.


купить телефон в Одесі, Україна