У мережу просочилися зображення смарт-годинника Moto Watch 200

23:00, 01.11.2022

Майже через рік після виходу смарт-годинника Moto Watch 100 в мережі з'явилася інформація про наступну модель лінійки - Moto Watch 200. Відомості про пристрій, що готується, були виявлені в базі даних Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC), у тому числі, стали доступні зображення моделі.

Судячи з них, новий смарт-годинник отримає прямокутний дисплей, на відміну від свого попередника з круглим циферблатом. Разом з тим відомий інсайдер SnoopyTech опублікував у своєму Twitter-акаунті офіційні зображення Moto Watch 200, на яких дисплей пристрою - круглий. До речі, раніше інформація цього джерела підтверджувалася, наприклад, Motorola RAZR 2022, Asus Zenfone 9 або Xiaomi 12T Pro.

Не виключено, що з'явиться дві модифікації Moto Watch 200 – і з круглим, і прямокутним дисплеєм. Подібне практикується виробниками електроніки, досить згадати такі бренди, як Amazfit і OnePlus. За повідомленням SnoopyTech, на додаток до датчика серцевого ритму та змінних ремінців, кругла модель пропонує бездротову фірмову зарядку.

На зображенні також видно, що смарт-годинник підключений до дротового зарядного пристрою, але не зрозуміло, чи він відповідає стандарту USB Type-C. У свою чергу, дані з FCC говорять про наявність у Moto Watch 200 алюмінієвого корпусу, підтримки Bluetooth LE та GPS. Також пристрій отримає вологостійкість до 5 Атм (в ньому можна плавати, але акуратно - пірнати все ж таки не рекомендується). Дата випуску новинки ще не оголошена, але можна припустити, що він відбудеться дуже скоро, а сертифікація в FCC вказує на те, що Moto Watch 200 надійде на північноамериканський ринок.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна