Samsung не випускатиме лінійку Galaxy Tab S9 на початку 2023 року

23:50, 07.10.2022

Компанія Samsung відклала запуск та навіть старт процесу розробки нових флагманських планшетів Galaxy Tab S9.

Джерело каже, що спочатку компанія планувала розпочати розробку у грудні, але тепер вона відкладена до наступного року. Тобто, нові моделі ніяк не зможуть вийти на початку 2023 року. Нагадаємо, лінійка Galaxy Tab S8 дебютувала у лютому.

Коли саме вийдуть нові планшети, невідомо. Можливо, їх представлять вже наприкінці серпня на заході Unpacked, де зазвичай анонсують нові смартфони.

Зміни планів Samsung зумовлені ситуацією над ринком. Зокрема, падінням попиту на мобільні пристрої та ПК.

Також очікується, що зниження попиту порушить плани Samsung з виробництва та постачання планшетів цього року. Наприкінці минулого року компанія встановила план випуску 400 000 моделей S8 Ultra, 900 000 моделей S8 Plus і 1,2 млн базових моделей Tab S8.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Google показала Pixel TabletGoogle показала Pixel Tablet20:51 06.10.2022

    Сьогодні на великій презентації Made by Google компанія Google не тільки представила нове покоління смартфонів Pixel 7 та розумний годинник Pixel Watch, але й показала давно очікуваний Pixel Tablet.

  • Планшет Redmi Pad представлений для глобального ринкуПланшет Redmi Pad представлений для глобального ринку01:10 05.10.2022

    Планшетний комп'ютер Redmi Pad сьогодні презентували двічі: вранці — локально в Індії, а по обіді пристрій дебютував для глобального ринку. Параметри за кілька годин, які розділили прем'єри, не змінилися, чого не скажеш про ціну.

  • Полезные функции планшета, о которых вы не зналиПолезные функции планшета, о которых вы не знали19:38 03.10.2022

    В обществе бытует мнение, что планшеты по удобству использования, функциональности и производительности уступают смартфонам и современным ноутбукам.


купить телефон в Одесі, Україна