Samsung помилково прорекламувала iPhone у своєму додатку Samsung Members

01:45, 12.06.2022

Компанія Samsung випадково прорекламувала iPhone. Через допущену співробітником компанії помилку у фірмовому додатку Samsung Members з'явився рекламний банер, на якому зображений смартфон, дуже схожий на iPhone. Пізніше помилку було виправлено і на банері з'явився смартфон, що більше нагадує пристрої південнокорейської компанії.

Представник Galaxy Store прокоментував це питання і повідомив, що iPhone на банері з'явився через неуважність співробітника, який займався його створенням. «Привіт, це Galaxy Store. Відповідальна особа припустилася помилки в процесі зміни вихідного файлу дизайну. Зображення буде змінено та замінено сьогодні. Дякуємо за виявлений інтерес до сервісу Galaxy. Ми намагатимемося надавати найкращий сервіс», — йдеться у повідомленні платформи.

Через деякий час банер, призначений для просування Samsung Themes, був перероблений і замість iPhone на ньому з'явився Android-смартфон із отвором для селфі-камери у верхній частині екрану. Очевидно, причиною помилки стала неуважність оформлювача рекламного банера.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна