Samsung реєструє торгові марки AI Phone і AI Smartphone

21:26, 27.11.2023

Схоже, свої прийдешні смартфони лінійки Galaxy S24 компанія Samsung просуватиме, зокрема, як апарати з упором на штучний інтелект. Компанія навіть подала заявки на реєстрацію товарних знаків AI Phone і AI Smartphone.

З огляду на занадто загальні назви, цілком можливо, що Samsung не вдасться їх зареєструвати, але сам цей факт уже вказує на те, в якому напрямку рухатиметься компанія. Навіть без реєстрації корейський гігант цілком може активно використовувати зазначені вище словосполучення в маркетингових цілях.

Раніше ми вже чули, що Samsung хоче активно інтегрувати ШІ у свої нові флагмани, але поки не дуже зрозуміло, в якому саме вигляді. Із прикладів у нас зараз є лише смартфони Pixel, де більша частина функції ШІ пов'язана з камерою.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Трохи більше п'яти років знадобилося realme для випуску 200 млн смартфонівТрохи більше п'яти років знадобилося realme для випуску 200 млн смартфонів20:43 27.11.2023

    Компанії relame, яка разом з vivo і OPPO належить китайському гіганту BBK Electronics, знадобилося трохи більше п'яти років з моменту заснування, щоб подолати планку в 200 млн відвантажених смартфонів.

  • Переваги смартфонів VivoПереваги смартфонів Vivo20:32 27.11.2023

    Ласкаво просимо у майбутнє мобільних технологій, де переваги смартфонів Vivo є свідченням інновацій та орієнтованого на користувача дизайну. У цій статті ми розповімо про безліч переваг, які роблять смартфони Vivo найкращим вибором для технологічних ентузіастів.

  • США і союзники домовилися про міжнародний стандарт безпеки ШІСША і союзники домовилися про міжнародний стандарт безпеки ШІ20:07 27.11.2023

    США, Велика Британія та понад десять інших країн оголосили про підписання першої у своєму роді міжнародної угоди про те, як убезпечити системи штучного інтелекту від зловмисників.


купить телефон в Одесі, Україна