Samsung випустила мобільний додаток Galaxy Enhance-X для покращення зображень за допомогою алгоритмів штучного інтелекту

08:48, 19.07.2022

Компанія Samsung не дуже часто випускає нові програми. Тим не менш, нещодавно відбувся реліз ПЗ Galaxy Enhance-X для Android, що дозволяє покращувати якість знімків за допомогою алгоритмів штучного інтелекту.

Програма допомагає збільшити роздільну здатність зображення буквально одним натисканням - на даний момент на ринку вже є чимало пропозицій, здатних робити те саме: наприклад, Adobe Lightroom, Snapseed і Picsart.

Додатково Galaxy Enhance-X дозволяє освітлювати темні зображення, виправляти нечіткі фотографії, видаляти муар зі знімків, коригувати обличчя та вносити інші виправлення. Після того, як фото покращено за допомогою програми, у галереї зберігається як вихідний, так і відредагований варіант у форматі JPEG.

Не схоже, щоб Samsung робила спеціальні новини, присвячені новому програмному інструменту. Як повідомляє портал Sammobile, програма з'явилася в маркетплейсі Samsung більше тижня тому. У мережі вже з'явилися APK-файли для охочих скористатися софтом в обхід офіційного магазину Samsung.

Відомо, що Galaxy Enhance-X офіційно сумісна зі смартфонами Samsung під Android 10 та вище. Крім флагманів серій Galaxy Note, Galaxy S та Galaxy Z, його можна встановлювати на смартфони середнього рівня серій A, M та F, які використовують One UI 2.5, 3.0, 4.0 та 4.5.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Кіберполіція отримала понад 35 тисяч скарг про ворожі чатботи у TelegramКіберполіція отримала понад 35 тисяч скарг про ворожі чатботи у Telegram22:22 18.07.2022

    Місяць тому Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки разом із Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, Кіберполіція та Мінцифрою створили інструмент для перевірки ботів у Telegram.

  • Доведено: люди різних поколінь по-різному трактують популярні імоджіДоведено: люди різних поколінь по-різному трактують популярні імоджі22:18 18.07.2022

    Фахівці провели дослідження та підтвердили: люди у віці, як правило, використовують смайлик із підморгуючим обличчям, щоб позначити жартівливий настрій, але для молоді він має більш кокетливий, сексуальний відтінок. І саме тому експерти закликають до обережності під час використання імоджі у робочих листуваннях.

  • Локализация мобильных приложений обязательна! Для кого, почему и зачем?Локализация мобильных приложений обязательна! Для кого, почему и зачем?17:59 17.07.2022

    Вселенная мобильных устройств стирает линии расстояний и границ между людьми благодаря приложениям и играм. Пользователи в них могут обмениваться информацией друг с другом или с системами баз данных, которые могут выдавать самый разный контент: спортивный, биржевой, музыкальный и др.


купить телефон в Одесі, Україна