Доведено: люди різних поколінь по-різному трактують популярні імоджі

22:18, 18.07.2022

Фахівці провели дослідження та підтвердили: люди у віці, як правило, використовують смайлик із підморгуючим обличчям, щоб позначити жартівливий настрій, але для молоді він має більш кокетливий, сексуальний відтінок. І саме тому експерти закликають до обережності під час використання імоджі у робочих листуваннях.

Відмінності у розумінні емодзі було виявлено під час дослідження Slack. Компанія опитала 9400 офісних працівників у всьому світі. "Результати нашого дослідження дуже зрозумілі - будьте уважні при спілкуванні за допомогою емодзі з людьми різних поколінь", - зазначили у Slack.

Так, близько третини людей віком до 40 років вважають, що емодзі персик недоречно використовувати в листуванні з колегами. А ось більше 59% людей старшого віку не бачать у цьому смайлику жодного сексуального посилу. Те саме стосується емодзі баклажану. 47% користувачів у віці не бачать у ньому нічого, крім овочів.

Навіть у розумінні найпопулярнішого емодзі — обличчя, що посміхається, — є різниця. Близько третини представників покоління Z використовують його, щоб висловити роздратування, а 60% тих, кому за 40, просто продемонструвати радість.

Один із найбільш заплутаних емодзі - це нігтики. Молодше покоління означає їм щось на кшталт «є плітки», а ось люди віком 25-40 інтерпретують його як символ «доглядаю себе». Більшість людей 40+ взагалі не мають поняття, що це означає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Если ваш телефон упорно не видит сим-картуЕсли ваш телефон упорно не видит сим-карту22:09 18.07.2022

    Иногда случается так, что телефон не видит сим-карту. С этим сталкиваются как владельцы смартфонов, так и обладатели кнопочных аппаратов. Что провоцирует такую проблему и как с этим справиться, разберем ниже.

  • Сумістність захистного скла для iPhone різних моделей – гарантія безпеки смартфонаСумістність захистного скла для iPhone різних моделей – гарантія безпеки смартфона21:39 17.07.2022

    Ми залежимо від наших смартфонів у всьому – від зв’зку до розкладу дня та робочих справ. Важко уявити або згадувати ті моменти, коли наші телефони виходили з строю або вимагали ремонту. Ось чому важливо інвестувати не лише в гаджет, але і у аксесуари для нього.

  • Локализация мобильных приложений обязательна! Для кого, почему и зачем?Локализация мобильных приложений обязательна! Для кого, почему и зачем?17:59 17.07.2022

    Вселенная мобильных устройств стирает линии расстояний и границ между людьми благодаря приложениям и играм. Пользователи в них могут обмениваться информацией друг с другом или с системами баз данных, которые могут выдавать самый разный контент: спортивный, биржевой, музыкальный и др.


купить телефон в Одесі, Україна