Сервіс оренди електросамокатів Bolt з’явився у місті Рівне

11:54, 03.09.2023

Мешканці Рівного тепер зможуть скористатися більш екологічним та ефективним способом пересування містом, оскільки Bolt запускає сервіс оренди електросамокатів. Це важливий крок у трансформації системи міського транспорту, що сприяє створенню більш сталого міського ландшафту.

В Україні зараз встановилася тепла та комфортна погода для поїздок на електросамокаті. Тому саме зараз настав ідеальний момент, щоб ви змогли пересісти з автомобіля на електросамокат, здійснювати необхідні поїздки на короткі відстані або використовувати цей маломобільний транспортний засіб для прогулянок містом. До того ж, згідно з дослідженням, у 80 % респондентів після поїздок на електросамокаті покращується настрій, а 63,9 % користувачів зазначили, що, пересуваючись на самокаті, вони відчувають себе ближчими до природи.  

Щоб зробити такі поїздки більш доступними для значної кількості людей, компанія Bolt постійно розвиває сервіс прокату електросамокатів і розширює його географію. Так, з 01 вересня  послуга стал активною у місті Рівне.

Щоб скористатися сервісом, необхідно завантажити додаток Bolt в App Store або Google Play та виконати такі дії:

  1. Відкрити додаток Bolt і перейти в режим електросамокатів.
  2. Знайти самокат через додаток Bolt або на вулиці.
  3. Відсканувати QR-код на самокаті, щоб його розблокувати.
  4. Насолоджуватися поїздкою, дотримуючись правил безпеки та дорожнього руху.
  5. Після закінчення поїздки потрібно припаркувати самокат так, щоб він не заважав руху пішоходів.
  6. Підняти електросамокат та поставити його на червону підніжку, потім сфотографувати транспортний засіб, щоб завершити поїздку.

У Рівному діятимуть наступні тарифи: вартість розблокування самокату – 9 грн, ціна за хвилину поїздки – 2.90 грн.

«Ми розвиваємо сервіс прокату електросамокатів, незважаючи на непередбачуваність ситуації та інші виклики, пов’язані з воєнним часом. Електросамокати стали символом мобільності та свободи пересування, і для нас важливо, щоб цим зручним та екологічним видом транспорту користувалися в різних куточках України. Ми піклуємося про безпеку поїздок на електросамокатах, тому перед першою поїздкою користувач проходить відповідний інструктаж. Крім того, ми постійно впроваджуємо нові функції безпеки», – коментує Антон Мілка, керівник напряму розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна