Складні смартфони Samsung Z Fold 4 і Z Flip 4 з'явилися на рендерах - без значних змін

23:35, 29.07.2022

До офіційного анонсу нового покоління складних смартфонів від Samsung залишається більше тижня, тому, мабуть, час для витоку - офіційні зображення нових моделей опублікував ресурс 91mobiles.com.

Раніше знайомив громадськість із рендерами пристроїв Еван Бласс (Evan Blass) і цього разу видав повний комплект офіційних зображень, на яких обидві моделі з'явилися у всіх кольорах та всіх ракурсах, у тому числі у складеному та розкритому видах. Якщо вибірка знімків вичерпна, то Z Fold 4 буде пропонуватися в чорному, сірому і бежевому варіантах, а Z Flip 4 отримає чорне, золотисте, блакитне і бузкове забарвлення.

Радикальних зовнішніх відмінностей від минулорічних Fold3 і Flip3 не спостерігається - обидва наступники успадкували дуже схожий вигляд аж до чорної смуги у верхній частині моделі Flip. Через чорний фоновий малюнок на дисплеї важко зрозуміти, чи отримає Fold 4 підекранну селфі-камеру, яка в минулорічній моделі проявила себе не найкращим чином. Незрозуміло також, чи отримає старша модель відсік для стілус S Pen.

Проте відсутність революційних змін зовнішнього вигляду не виключає прогресу в технічній частині. Є підстави вважати, що Flip 4 отримає модернізований екран із непомітною лінією згину, а Fold 4 керуватиметься Android 12L - спеціальною версією платформи, оптимізованої для пристроїв з великими екранами. Офіційний анонс смартфонів заплановано на 10 серпня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна