Смарт вібратори: керуйте задоволенням своєї половинки на відстані

01:04, 03.04.2024


Смарт вібратори https://brokensofa.com.ua/ua/dlya-ne-ua/vibratori-ua/smart-vibrator-ua – новинка у сфері іграшок для дорослих, за допомогою яких можна говорити про кардинальну зміну можливостей для задоволення. А що це за іграшки та як ними користуватись у парі, аби отримати максимум – далі у статі.

Що таке смарт вібратори

Смарт вібратори являють собою категорію іграшок, за допомогою якої можна говорити про секс на відстані. Якщо раніше це було можливо лише завдяки вашій фантазії та встановленому відеозв’язку в месенджері, де ви тішите себе разом з партнером вашими іграшками, то тепер можна безпосередньо мовити про парні ігри.

Категорія іграшок смарт має таку назву не просто так. Вона говорить про те, що девайси, які розташовуються у каталозі, можуть управлятись не лише кнопками на основі або пультом. Достатньо встановити авторський застосунок бренду, за допомогою якого ви зможете додати до нього партнера, даючи дозвіл управляти вашою іграшкою.

Однак це не лише про управління, а й про те, що ваш партнер зможе змінювати режими, патерни та візерунки вібрації, керувати іграшкою голосом незалежно від того, на якій відстані ви знаходитесь одне від одного.

Користь вібраторів для пар

Здавалося б, це лише ще одна іграшка в коробочку тих, якими ви граєте в парі. Однак смарт вібратор – це про інше, це про можливість зблизитись з партнером, особливо, якщо ви перебуваєте тимчасово у різних країнах.

Плюси таких іграшок очевидні:

  • Можливість розширити горизонти звичної мастурбації або прелюдії;
  • Шанс отримувати задоволення вдвох навіть на відстані;
  • Створення пікантної атмосфери з партнером та досвід віртуального сексу;
  • Доступ до нових, технологічних функцій;
  • Можливість випробувати нові сценарії гри та локації.

А ще відзначимо, що найбільша користь таких іграшок – це задоволення, яке вони дарують обом партнерам. В категорії смарт вібраторів можна зустріти не лише іграшки для жінок у вигляді кліторальних чи вагінальних стимуляторів, а й для чоловіків теж, які можна синхронізувати між собою для більших відчуттів.

Як обирати розумні вібратори та на що звернути увагу

Підбір таких вібраторів, так само як й інших секс-іграшок, доволі нелегкий, а тому радимо звернути увагу на наступні поради від експертів, аби не помилитись.

Обираючи іграшку для пар, зверніть увагу на такі лайфхаки:

  1. Тип вібратора: іграшки можуть бути вагінальні, кліторальні, анальні, парні або ж унісекс, а тому обирайте з розумом.
  2. Матеріал: краще, аби це був медичний силікон, бо він не викликає алергії, а ще – приємно лягає у руку.
  3. Потужність: у всіх різні уявлення про пестощі, а тому краще, аби іграшка відповідала вашим уявленням про приємний вплив.
  4. Сумісність: зверніть увагу, з якими платформами працює вібратор, чи є на ваш телефон або планшет застосунок.
  5. Додаткові функції: не зайвим буде зручне кріплення, за допомогою якого іграшку можна носити у собі, а також водонепроникний корпус для ігор у ванні.

Не менш важливими будуть також й відгуки на девайси, які ви розглядаєте, як потенційні для покупки. Особливо, якщо це смарт вібратор у вигляді кліторального стимулятора, який фіксується на трусиках. Зверніть увагу на магнітне кріплення: кращі моделі мають кілька змінних магнітів, за допомогою яких ви зможете довше й краще послуговуватись іграшкою.

Топ 3 смарт вібратори для пар

Не можете визначитись з вибором, який вібратор з категорії смарт підібрати, бо розбігаються очі? Тоді тримайте топ найпопулярніших рішень, за допомогою яких можна внести дрібку різноманітності до вашого ліжка й не тільки.

1. Lovense Lush 2

Про іграшки бренду Ловенс можна говорити довго, оскільки це – преміумсегмент, який має найпродуманіші та найактуальніші технології. Так, компанія першою запропонувала моделі для теледильдонічного сексу, тобто близькості на відстані з використанням парних іграшок.

Віброяйце Lush 2 при цьому має такі переваги:

  • Безгучний режим роботи;
  • Підключення до телефону або вебкам сервісів;
  • Синхронізація з 3D-іграми;
  • Можливість управління на відстані;
  • Музичні та інші звукові режими.

2. Satisfyer Top Secret+

Не обійшлось у цьому питанні й без іграшок від німецького бренду Сатісфаєр, який про задоволення знає усе. Найпопулярнішою став кліторальний вібратор з анальним відростком – модель для подвійного оргазму.

Стимулятор Top Secret+ має такі плюси:

  • Можливість стимуляції точки G;
  • Зручна основа для носіння під одягом;
  • Сумісність з будь-якими телефонами;
  • Можливість конекту до музичного плейлисту тощо.

3. Svakom Edeny Violet 

А для пар, які хочуть пограти не лише на відстані, а й за межами будинку, варто розглянути варіант вібратора у трусики, який має обтічні форми й лягає точно на клітор.

Стимулятор Edeny Violet може похвалитись такими перевагами:

  • Анатомічно правильна форма;
  • Ребра для додаткової стимуляції;
  • Підключення до будь-якого телефону;
  • Можливість зміни режимів, потужності та патернів зі смартфона.

А якщо ви шукаєте розкішні іграшки для пар – зверніться до магазину BrokenSofa!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна