Смартфон Camon 30 Premier отримав чіп Tecno PolarAce з продуктивністю 4,6 TFLOPS

23:14, 27.02.2024

Компанія Tecno продовжує активно демонструвати, що вона готова створювати не тільки вельми бюджетні смартфони. Сьогодні вона представила модель Camon 30 Premier, яка вийде в другому кварталі, і це зовсім не типовий апарат бренду.

Наприклад, у новинки є окремий чип Tecno PolarAce на основі Sony CXD5622GG, який займатиметься обробкою фото і відео. Продуктивність цього чіпа - 4,6 TFLOPS (FP16), що вище, ніж у SoC Dimensity 8200 Ultra, яка служить смартфону основою! Tecno PolarAce буде використовуватися для кількох завдань, які забезпечують повноцінне шумозаглушення за допомогою штучного інтелекту для HDR-відео (уперше в галузі, як каже компанія Tecno) і відео 4K Ultra Night Vision. Крім того, компанія говорить про технологію Universal Tone, засновану на штучному інтелекті, яка відповідальна за точну передачу відтінків шкіри. Режим AIGC Portrait дасть змогу модифікувати портретні знімки, додаючи різний одяг, випускне вбрання або навіть весільну сукню. А функція AI One Click Eraser видаляє непотрібні об'єкти зі знімка.

Повинна порадувати і камера. В основі головної тут лежить датчик Sony IMX890, також є 50-мегапіксельний датчик для камери з перископним об'єктивом і 60-кратним гібридним зумом і надширококутна камера з роздільною здатністю ті ж 50 Мп.  

Смартфон отримав дисплей OLED діагоналлю 6,77 дюйма з роздільною здатністю 2780 х 1264 пікселя і яскравістю до 1400 кд/кв.м. Крім того, це панель LTPO. Ємність акумулятора становить 5000 мАг, і є підтримка 70-ватної зарядки. З решти можна виділити 12 ГБ ОЗП і накопичувач об'ємом до 512 ГБ. На окрему увагу заслуговує світлодіодний індикатор на задній панелі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна