Смартфон OnePlus 11R на торішньому Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 представлять 7 лютого

21:55, 25.01.2023

Дебют глобальної версії флагманського смартфона OnePlus 11 відбудеться 7 лютого. У цей же день компанія проведе в Індії презентацію, в рамках якої широкому загалу представлять інші новинки. Очікується, що виробник презентує смартфон середнього рівня OnePlus 11R, клавіатуру з RGB-підсвічуванням, бездротові навушники OnePlus Buds Pro 2 та смарт-телевізор OnePlus TV Q2 Pro.

За кілька днів до презентації в інтернеті з'явилися знімки, на яких, як передбачається, зображено смартфон OnePlus 11R. Завдяки цьому вже зараз можна оцінити дизайн пристрою. За даними джерела, смартфон OnePlus 11R оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. У верхній частині екрану є невеликий отвір, в якому розміщена 16-мегапіксельна фронтальна камера.

Очікується, що апаратною основою новинки стане процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 у поєднанні з 16 Гбайт оперативної пам'яті та внутрішнім накопичувачем на 512 Гбайт. Явно йдеться про максимальну конфігурацію, крім якої вийдуть версії з меншими обсягами однієї та іншої пам'яті. Смартфон забезпечить роботу у мережах зв'язку п'ятого покоління (5G). На тильній стороні корпусу розміщена основна багатомодульна камера, але її характеристики на даний момент невідомі.

Зазначається, що смартфон OnePlus Nord CE 3 також знаходиться на завершальній стадії розробки. Найімовірніше, він буде представлений широкому загалу пізніше цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • OnePlus 11R на прошлогоднем Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 представят 7 февраляOnePlus 11R на прошлогоднем Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 представят 7 февраля21:53 25.01.2023

    Дебют глобальной версии флагманского смартфона OnePlus 11 состоится 7 февраля. В этот же день компания проведёт в Индии презентацию, в рамках которой широкой публике представят другие новинки.

  • Motorola представила наддешевий смартфон Moto E13Motorola представила наддешевий смартфон Moto E1323:50 24.01.2023

    Компанія Motorola, що входить до складу китайської Lenovo, представила нове поповнення найдешевшої серії смартфонів — Moto E13. Moto E13 незабаром стане доступним для покупки в Європі за ціною 120 євро за версію з 2 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

  • Ось чому нові мобільні телефони мають жити довше попередніх моделейОсь чому нові мобільні телефони мають жити довше попередніх моделей14:10 24.01.2023

    Сучасні смартфони найвитриваліші з усіх створених смартфонів. Технологічний прогрес дає змогу розробляти смартфони витривалішими та стійкішими потрапляння в них крапель води, а завдяки інноваціям на кшталт стійкого до ударів скла (Gorilla Glass) люди вже почали забувати про телефони, які «жили» не довго.


купить телефон в Одесі, Україна