Sony представила Backbone One - PlayStation Edition - ліцензований ігровий контролер для iPhone за $100

09:36, 30.07.2022

Sony представила офіційний ліцензований мобільний контролер для iPhone під назвою Backbone One - PlayStation Edition. Пристрій створений компанією Backbone та сумісний з актуальними моделями iPhone. Він дозволяє грати як у мобільні, так і консольні ігри (у другому випадку через Remote Play). Новинка вже доступна в магазинах Backbone та Best Buy за ціною $99,99.

Візуально представлений контролер із встановленим iPhone нагадує PS Vita, але з якоїсь причини Backbone зберегла аналогове розташування стіків, як у контролера Xbox. Він може використовуватися з різними версіями смартфонів Apple від iPhone 13 Mini до iPhone 13 Pro Max. Корпус виконаний у чорно-білих кольорах, як і контролер DualSense для PlayStation 5. У плані дизайну новинка багато в чому нагадує стандартний контролер Backbone One, випущений у 2020 році. Backbone One — PlayStation Edition можна використовувати для ігор Apple Arcade, Xbox Game Pass і Stadia.

Живиться контролер від iPhone через порт Lightning, а для підключення навушників передбачено стандартний 3,5-міліметровий роз'єм. Помаранчева кнопка Backbone виконує ту ж функцію, що й кнопка PS у Remote Play. У Backbone підтвердили, що ця версія контролера буде ексклюзивною для iPhone. В даний час ведеться розробка контролера для смартфонів на базі Android. Її запуск має відбутися восени цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна