Стан роботи мережі Укртелеком на 28 квітня 2022 року

23:07, 28.04.2022

Відновлено  надання послуг інтернету у м. Покровськ, Бахмут, Краматорськ, Світлодарськ Донецької області, де зранку була аварія на мережі.

м. Покровськ, Бахмут, Краматорськ, Світлодарськ Донецької області, де вночі було відновлено послуги, знову без інтернету через нову аварію. Ремонтні бригади вже вирушили на передбачуване місце пошкодження. Розуміємо абонентів, які залишаються без послуг, і робимо все можливе для найшвидшого усунення наслідків аварії.

Минулої ночі аварійно-ремонтна бригада Укртелекому усунула наслідки масштабної аварії на лінії і відновила інтернет-послуги для абонентів міст Покровськ, Бахмут, Краматорськ, Світлодарськ Донецької області.

У цей же час  інша бригада закінчила відновлення у Дніпропетровській області, повернувши доступ до інтернету для абонентів міст Вільногірськ, П’ятихатки та району Дніпропетровської області.

Фахівці продовжують роботу 24/7 аби забезпечити швидке відновлення послуг.

В цілому критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у 85% населених пунктів, підключених до мережі оператора, телефонії – у 95%, і доступні у всіх областях, крім Луганської.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 27 квітня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 27 квітня 2022 року15:26 27.04.2022

    Критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у 85% населених пунктів, підключених до мережі оператора, телефонії – у 95%, і доступні у всіх областях, крім Луганської.

  • Працюй, навчайся онлайн без плати за трафік у VodafoneПрацюй, навчайся онлайн без плати за трафік у Vodafone00:15 27.04.2022

    Підтримуємо ініціативи Міністерство освіти і науки України та надаємо більше можливостей для навчання і роботи онлайн на базі швидкісного 4G.

  • Попит на eSIM від lifecell під час війни зріс у 5 разівПопит на eSIM від lifecell під час війни зріс у 5 разів23:31 26.04.2022

    Попит на eSIM від lifecell постійно зростає. Починаючи з 24 лютого він збільшився у середньому в 5 разів, а в деякі дні абоненти замовляли в 20 разів більше цифрових SIM-карт, ніж до початку військових дій в Україні.


купить телефон в Одесі, Україна