Суші від шеф-робота

15:10, 15.03.2019

Суші - дуже популярна страва в теперішній час. Скуштувати суші та роли можна в закладах японської кухні. Або замовити доставку суші додому чи в офіс через інтернет.

Автор статті: Доставка суші у Львові

Професійні кухарі - сушисти готують страву лише після Вашого замовлення, тому якість суші та ролів буде завжди на висоті. В сучасному світі запроваджується практика приготування ролів за допомогою робототехніки та інших автоматизованих пристосувань.

суші

Проте, якщо ви педантичні щодо теми суші, тоді ця розробка не для вас. Робот кухар був вперше представлений на виставці Міжнародної харчової промисловості та технологій в Токіо. M-430iA компанії FANUC це кухонний і фармацевтичний робот.

Новий робот M430iA компанії FANUC Robotics був спроектований спеціально для харчової індустрії. При його розробці використовувалася технологія управління компанії FANUC. Висока швидкість, можливість очищення, висока надійність і компактний дизайн - це ті якості, які роблять нового робота відмінним інженерним рішенням для виробників. Ідеальний для сортування перших і других страв, робот M-430iA / 2F може похвалитися великим робочим простором в 900 мм і п'ятьма осями обертання. Відповідно, робот здатний утримувати продукти в горизонтальному або вертикальному положеннях.

Компанія FANUC Robotics використовувала людиноподібний дизайн рук, забезпечуючи робота великою робочою зоною. При необхідності, робот M-430iA / 2F може швидко обертатися або нахилятися на себе, покриваючи в діаметрі площа в 1, 8 м. Якщо необхідний відкритий доступ до корпусу робота, руки можна закріпити вертикально.

Два швидких надпотужних мотора на кожній з головних осей використовують технологію управління компанії FANUC Dual Drive Torque. Завдяки цій технології, робот діє на високій швидкості, дозволяючи проводити стандартні випробування. При цьому, рука робота піднімається вертикально на 25 мм, горизонтально переміщається на 300 мм і опускається вниз на 25 мм. Робот досягає 120 оборотів в хвилину з 1 кг вантажу, і 100 оборотів в хвилину з 2 кг вантажу.

суші

Робот M-430iA / 2F був спроектований відповідно до жорстких санітарними обмеженнями. Зовнішня поверхня робота гладка, з блискучим покриттям, і може протистояти кислотним і лужним речовин.

Робот відповідає стандартам герметичності, його цілком можна мити водою. Подвійне ущільнення на головних осях з одного боку не пропускає вологу всередину робота, з іншого, не дозволяє залишкам їжі виявитися на поверхні. З'єднання використовують нейлонові зубчасті колеса і не потребують мастилі.

Робот M-430iA / 2F контролюється новий пультом управління з серії R-30iA. Пульт управління компанії FANUC Robotics забезпечує поліпшення якості роботи при великій кількості рук робота. Також пульт оснащений вбудованою системою спостереження.

У пульті управління R-30iA поліпшений контроль за вібрацією, що дозволяє знизити час прискорення і уповільнення моторів. Це дуже важливо при роботі з продуктами. Поліпшення контролю роботи M-430iA / 2F надає значну допомогу в програмуванні робота.

Якщо необхідно зображення, нова система інтегрування iRVision на пульті управління R-30iA просто незамінна. Тепер все, що вам додатково знадобиться це камера.

доставка сушіСистема iRVision контролює обробку зображень, і прямим доступом до веб-сервера FANUC забезпечує даними налагодження. Чітке зображення з камери і дані програмування можна переглянути на пульті навчання. Таким чином, інженери легко можуть отримати необхідну інформацію.

З пультом R-30iA можливий контроль за 40 осями, а при використанні в режимі роботи декількох рук, один пульт може контролювати чотири руки і чотири додаткові групи осей.

Для будь-якої установки природно зменшення апаратних засобів управління. Новий пульт може бути доповнений власним програмованого пульта робота, який оснащений додатковими програмами і вбудованим монітором, що дозволяє користувачеві спостерігати за роботом за допомогою графічного дисплея.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как заказать мобильный телефон из США в УкраинуКак заказать мобильный телефон из США в Украину13:15 15.03.2019

    Ввиду особенностей ценообразования импортная электроника в украинских магазинах продается по завышенной цене. Но есть возможность сэкономить! Рассказываем, как заказать мобильный телефон из США с доставкой в Украину, не тратя при этом большую часть сбережений.

  • Apple нарушила три патента Nokia, но на продажи iPhone XS/XS Max это не повлияетApple нарушила три патента Nokia, но на продажи iPhone XS/XS Max это не повлияет23:20 14.03.2019

    Apple вновь оказался в центре конфликта, связанного с нарушением патентов. Согласно информации Wmpoweruser, на этот раз дело не связано с Samsung, которая является главным спарринг партнером купертинской компании в суде.

  • Messenger, Instagram и WhatsApp интегрированы - этого хочет FacebookMessenger, Instagram и WhatsApp интегрированы - этого хочет Facebook23:06 14.03.2019

    У многих читателей портала Smartphone.ua в смартфонах установлены Messenger, Instagram и WhatsApp. Что объединяет эти три приложения? Один владелец — Facebook. Два из них-это обмен мгновенными сообщениями, третье - очень популярная социальная сеть для людей, которые любят публиковать фотографии и смотреть творчество других.


купить телефон в Одесі, Україна