Тайвань звинуватив китайського постачальника Apple у комерційному шпигунстві

08:12, 18.07.2022

Тайванська прокуратура заявила, що китайська компанія Luxshare Precision Industry, яка є постачальником Apple, займалася протиправною діяльністю щодо свого тайванського конкурента Catcher Technology — мова йде про крадіжку інформації, що становить комерційну таємницю, і переманювання співробітників. Звинувачення у цій справі висунуто 14 особам.

Як заявила прокуратура Нового Тайбея, в результаті розслідування, що зайняло півтора роки, було встановлено, що китайська компанія Luxshare систематично порушувала закон щодо тайванської Catcher, «щоб швидко увійти у виробничий ланцюжок Apple і отримувати замовлення». Китайська компанія імовірно переманила у тайванської команду з досліджень і розробки, пообіцявши співробітникам високі зарплати, а також здійснила крадіжку відомостей, що становлять комерційну таємницю конкурента, завдавши йому істотних збитків. За версією прокуратури, Luxshare займалася цією діяльністю, щоб швидко будувати заводи і масово випускати корпуси для iPhone, iPad та інших продуктів.

У справі про зловживання довірою та крадіжку комерційної таємниці для подальшого її використання за кордоном відомство звинуватило 14 осіб. Тайванська Catcher, виробник корпусів для iPhone та iPad, заявила, що продовжує проводити роботу, спрямовану на захист комерційної таємниці та інтелектуальної власності, а також наполягатиме на розслідуванні інцидентів, які порушують її права та інтереси.

Теги:Apple

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна