ТОП-5! Актуальні надійні смартфони: водонепроникні та ударостійкі

23:16, 25.10.2022

Найкращі захищені смартфони з доступних на українському ринку пропонують покупцю підвищену довговічність, потужні акумулятори та безліч функцій, призначених для використання поза приміщеннями – на роботі та на відпочинку. Наша редакція зібрала 5 кращих смартфонів на актуальній версії Android, які спеціально розроблені для інтенсивного використання в приміщенні та поза ним.

Всі наведені нижче надійні пристрої доступні в Україні, купити захищений смартфон можна хоч зараз, залишилось визначитись з брендом, розміром батареї та екрана, тому що всі моделі:

  • пило- та вологостійкі IP68, а іноді й повністю водонепроникні – IP69K,
  • мають досить міцний корпус і укріплений каркас всередині, щоб ви могли впустити їх, звичайно, що випадково, на тверді поверхні і не перейматись за те, що гаджет розіб’ється.

Всі з перерахованих пристроїв витримають будь-який удар з висоти до 1,5 метрів, що робить їх ідеальними для використання покупцями з робітничими професіями та екстремалами, які марять горами та активними подорожами. Деякі з телефонів у списку пройшли суворі випробування, щоб відповідати військовим стандартам MIL-STD-810H і тому можуть витримувати екстремальні температури.

Doogee S97 Pro

Смартфон має невисоку роздільну здатність екрана, але компанія компенсувала це, включивши в перелік опцій лазерний далекомір для обчислення об’ємів, площ поверхні та кутів, а також величезну батарею на 8500 мАг. Також на корпусі є дві кнопки, які можна налаштувати самостійно, зчитувач відбитків пальців, а на задній панелі пристрою розміщено чотири датчики камери. Doogee S97 Pro не має 5G, але процесор у нього швидкий.

Oukitel WP8 Pro

Це недорогий надійний смартфон із міцним корпусом і доволі низькою ціною, актуальність якої можна перевірити в інтернет магазині TWAGDAY. Там же можете ознайомитись з детальними характеристиками всіх телефонів, які згадані в цьому матеріалі. Основними чинниками, що вплинули на прайс стали порт micro-USB, що забезпечує повільнішу зарядку, процесор початкового класу та екран із нижчою роздільною здатністю, ніж у багатьох конкурентів. Якщо для вас це не проблема та ви якраз шукаєте телефон початкового - Oukitel WP8 Pro може бути хорошим вибором.

Ulefone Armor 9

Це найкращий захищений смартфон, який ви можете знайти прямо зараз. Пристрій комплектується як з ендоскопом, так і з камерою FLIR (інфрачервоною камерою), що дає вам універсальність для виконання ряду завдань ,а також із містким акумулятором 6600 мАг, який забезпечує довшу роботу телефону та достатню обчислювальну потужність для більшості завдань.

Blackview BV8800

Один із нових пристроїв бренду, який отримав процесор з ігрової серії Helio G96 від MediaTek, має чотири камери на задній панелі та потужний акумулятор ємністю 8380 мАг. З точки зору довговічності, BV8800 має всі перевищені вище редакцією порталу Smartphone.ua сертифікати IP68 і IP69K, MIL-STD-810 і може витримати занурення у воду на 30 хвилин на глибину до 1,5 м. Одна з камер може записувати в повній темряві, а стандартних 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті цілком достатньо для відносно недорогого смартфону.

IIIF150 R2022

Це новий міцний смартфон, який доступний не лише у парі класичних кольорів, але у цікавому виконанні Alpine (Хакі) та Sahara. Корпус отримав захист IP68/IP69K, але в якості опцій не передбачено нічого зайвого, що позитивно відображено на ціні. При цьому виробник не економив на батареї – 8300 мАг, розмірі екрана – 6,78 дюйми, ОЗУ – 8 ГБ та основній камері – 64 Мпікс.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини