Творці Pokemon GO вирішили повторити успіх: представлена ​​Peridot - нова гра в доповненій реальності

12:30, 14.04.2022

Студія Niantic, яка розробила неймовірно популярну та фінансово успішну гру Pokemon GO, представила свій новий проект під назвою Peridot. Нова гра схожа за концепцією Pokemon GO, тільки цього разу основна увага приділяється турботі, вирощуванню та розведенню істот, а не полюванню на них. Істоти у новій грі, звані перидотами, дуже схожі на покемонів. У ігор різні історія, але зовнішню схожість безглуздо заперечувати.

Суть гри полягає в тому, що ви повинні дбати про ці істоти, виховувати їх та прагнути урізноманітнити їхні види, щоб захистити їх від вимирання. Гравці можуть гладити, грати, годувати та вчити перидотів трюкам, щоб вони залишалися здоровими та росли.

Peridot також має розраховану на багато користувачів складову, яка описана не зовсім зрозуміло: «Об'єднуйтесь і співпрацюйте з іншими гравцями по всьому світу, щоб розширити види Peridot. Розводьте своїх унікальних істот та відкривайте безмежні можливості архетипів Peridot».

Niantic вже відкрила попередню реєстрацію для гравців. Пілотний запуск буде обмежений деякими ринками, але остаточна версія буде доступна у всьому світі на Android та iOS.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна