У мережу потрапили якісні рендери смартфона OPPO A3 Pro 5G

00:59, 03.04.2024

Відомий у мережі під ніком On Leaks інсайдер Стів Хеммерстоффер опублікував презображення підготовлюваного смартфона OPPO A3 Pro 5G. Він стане спадкоємцем моделі OPPO A2 Pro, яка вийшла на ринок у вересні минулого року. Поки не зрозуміло, коли OPPO A3 Pro 5G надійде в продаж, також немає докладної інформації про характеристики, хоча деякі технічні відомості інсайдер все ж надав.

Джерело зазначає, що розміри пристрою становитимуть 162,7 х 74,5 х 7,8 мм, він отримає екран з діагоналлю 6,7 дюйма. Судячи із зображень, на задній панелі смартфона розташований модуль камери круглої форми з двома сенсорами і спалахом, на правій грані розміщені кнопки ввімкнення і регулювання гучності, а на нижній - роз'єм USB Type-C (3,5-мм роз'єму для навушників не видно). Дизайном модель нагадує апарати серій Huawei Mate і OPPO Find X.

Джерело вважає, що сенсор відбитка буде вбудований в екран. OPPO A3 Pro 5G також відрізняє тонка рамка дисплея з невеликим "підборіддям".

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung може представити смартфон Galaxy Z Fold6 UltraSamsung може представити смартфон Galaxy Z Fold6 Ultra02:01 02.04.2024

    Компанія Samsung, можливо, випустить ще дорожчий, ніж Galaxy Z Fold, складаний смартфон. Можливо, він називатиметься Fold Ultra.

  • Смартфон iPhone 6 Plus визнано «застарілим»Смартфон iPhone 6 Plus визнано «застарілим»01:50 02.04.2024

    Компанія Apple поповнила списки застарілих і вінтажних пристроїв. iPhone 6 Plus Apple тепер вважає "застарілим", що означає, що магазини компанії та авторизовані партнери більше не пропонуватимуть послуги ремонту або іншого обслуговування для цієї моделі.

  • У лютому 2024 року Samsung змогла обігнати Apple за продажами смартфонівУ лютому 2024 року Samsung змогла обігнати Apple за продажами смартфонів01:25 02.04.2024

    У лютому поточного року Samsung вийшла на перше місце у світі за продажами смартфонів - уперше за п'ять місяців випередивши Apple. За даними Counterpoint і Hana Securities, у лютому Samsung продала 19,69 млн одиниць смартфонів.


купить телефон в Одесі, Україна