У Microsoft Teams з'явилися класичні ігри з Windows

01:34, 18.11.2022

Незабаром користувачам сервісу спільної роботи Microsoft Teams буде не нудно на віртуальних зборах. Цього тижня софтверний гігант представив програму Games for Work, яка стане частиною Teams і відкриє користувачам сервісу доступ до класичних ігор з Windows, таких як пасьянс «Косинка» та «Сапер».

Розробники вважають, що згадане нововведення допоможе співробітникам згуртуватися всередині колективу та підвищити власну ефективність. "Ігри сприяють творчості, співпраці та спілкуванню унікальним чином, і нам не терпиться побачити, як додаток Games for Work у Microsoft Teams підвищує продуктивність і сприяє зміцненню зв'язків на робочому місці", - повідомив представник Microsoft.

Згідно з наявними даними, всі доступні в Teams ігри не містять рекламного контенту, а взаємодіяти з ними можуть від 2 до 250 осіб. Наприклад, у «Сапері» користувачі можуть не тільки грати самостійно, але також спостерігати за тим, як це роблять інші, або підказувати подальші кроки. Інші ігри надають аналогічні можливості, включаючи колективне проходження та можливість позмагатися.

Програма Games for Work найближчим часом стане доступною всім користувачам Teams, які використовують освітні та корпоративні тарифні плани. Розробники планують розширити список доступних у додатку ігор 2023 року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Профилактическая дезинфекция и озонации помещений: тонкости осуществленияПрофилактическая дезинфекция и озонации помещений: тонкости осуществления01:25 18.11.2022

    Дезинфекция – один из видов обеззараживания. Этот комплекс мероприятий направлен на уничтожение болезнетворных микроорганизмов – возбудителей опасных заболеваний. Стоит понимать, что в процессе дезинфекции, микроорганизмы не уничтожаются полностью, однако, их количество снижается до приемлемого (безопасного) состояния.

  • Популярные проблемы Айфона и их решение: сервисный центр в помощь!Популярные проблемы Айфона и их решение: сервисный центр в помощь!23:19 17.11.2022

    iPhone - мечта современного пользователя. Он восхищает техническими характеристиками, производительным процессором и отличной камерой. Каждое поколение отличается неповторимым дизайном.

  • Самокрутка или покупные сигареты: что лучшеСамокрутка или покупные сигареты: что лучше07:20 17.11.2022

    Табак курили еще древние индейцы в Северной Америке. В Европу его завез Колумб. Но самодельные табачные изделия раньше были доступны не всем. Со временем их сменила заводская продукция, которая практически вытеснила самокрутки.


купить телефон в Одесі, Україна