У WhatsApp з'явиться функція відправки фото в оригінальній якості, без стиснення

13:32, 21.01.2023

Розробники месенджера WhatsApp випустили нову версію програми для операційної системи Android під номером 2.23.2.11, і поки що вона доступна лише для тестування на Google Play Beta Program. Про це повідомив ресурс WABetaInfo, звернувши увагу на цікаве нововведення, яке з'явиться у цій версії. Виявляється, зараз команда WhatsApp працює над тим, щоб через програму можна було надсилати фотографії в оригінальній якості.

Раніше ми вже писали про функцію HD Photos, яка тестувалася в одній з попередніх версій і дозволяла вибирати якість для знімків, що відправляються через WhatsApp, між «автоматичним», «найкращою якістю» і «економією даних». Але навіть при найкращій якості фотографії все одно стискались. Якщо вірити WABetaInfo, то в оновленні 2.23.2.11 для ОС Android можна буде пересилати знімки саме в оригінальній якості, без стиснення. Залишається сподіватися, що ця функція справді з'явиться в одній із найближчих стабільних версій месенджера.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как CRM для лидов увеличивает продажиКак CRM для лидов увеличивает продажи20:56 27.12.2022

    Каждый бизнес стремится к увеличению прибыли, а это значит, что продаж всегда должно быть больше. Не каждый лид в итоге становится продажей. Чтобы конвертация лидов и заявок в продажи была высокой, нужны грамотно построенные воронки продаж и высокий уровень профессионализма менеджеров.

  • За рік додаток Термінал від Приватбанк встановили понад 20 тисяч підприємцівЗа рік додаток Термінал від Приватбанк встановили понад 20 тисяч підприємців10:51 25.12.2022

    За рік з моменту запуску ПриватБанком мобільного додатку Термінал, який дозволяє використовувати в якості POS-термінала звичайний смартфон, обсяг оплачених через Термінал товарів та послуг перевищує 1 млрд грн.

  • YouTube тестує новий інтерфейс - червоного кольору стає меншеYouTube тестує новий інтерфейс - червоного кольору стає менше00:47 23.12.2022

    Червоний колір давно став невід'ємною частиною фірмового стилю YouTube. Розробники багато разів вносили зміни до інтерфейсу користувача, проте червоні елементи часто залишалися незмінними.


купить телефон в Одесі, Україна