Укртелеком встановить Wi-fi точки у понад 400 шкільних укриттях

13:25, 28.08.2022

Оператор безкоштовно обладнує wi-fi доступ інтернет в укриттях тих шкіл, які вже користуються інтернетом від оператора, мають відповідні укриття та повідомили компанію про початок очного навчального процесу.

На сьогодні Укртелеком уже забезпечив бездротовим доступом в інтернет бомбосховища та укриття в 60  українських школах.  

Наразі до Укртелекому надійшли відповідні заявки від  398 шкіл.

В Укртелекомі щодня обробляють десятки заявок шкіл із різних областей України. Найбільша кількість заявок на цей час надійшла з Чернігівської та Хмельницької областей  та з Києва.
Ініціативу підтримали близько 30 компаній-партнерів Укртелекому із розбудови оптичних мереж.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • В Україні презентували Реєстр пошкодженого та знищеного майнаВ Україні презентували Реєстр пошкодженого та знищеного майна23:44 26.08.2022

    Наразі через портал і застосунок Дія українці подали понад 256 тисяч заяв про пошкоджене майно. Проте ця цифра не є остаточною, оскільки не враховує пошкоджену інфраструктуру та промислові об’єкти.

  • Автоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі ДіяАвтоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі Дія22:59 26.08.2022

    24 серпня, у День Незалежності України, запускаємо нову послугу порталі Дія – автоматична реєстрація ТОВ. Тепер відкрити власне підприємство можна за 2 секунди. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Кілька кліків і ви ТОВ.

  • Україна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлюУкраїна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлю02:58 26.08.2022

    Над текстом угоди працюватимуть Мінцифра, Міністерство економіки України та Міністерство зовнішньої торгівлі Великої Британії. Ми станемо другою країною світу, що підпише угоду про цифрову торгівлю з Великою Британією. Раніше Digital Economy Agreement було укладено з Сінгапуром.


купить телефон в Одесі, Україна