Важливі правила підбору чоловічих черевиків

21:04, 08.11.2022

Вибираючи чоловічі черевики чи напівчеревики для холодної пори року, важливо зберігати баланс між якістю та стилем. Результатом правильного вибору буде комфорт і тепло за найнижчих температур, а також стильний вигляд. Є кілька критеріїв підбору, які слід враховувати перед придбанням взуття.

Якісне виготовлення – основний пріоритет

Для вологої осені та холодної зими слід вибирати лише якісне взуття. Тому при виборі слід враховувати наступні моменти:

  • черевики мають бути прошиті товстими нитками, тоді вони зможуть протидіяти зовнішнім факторам;
  • слід вибирати натуральні матеріали виготовлення взуття, які за низьких температур зберігають свою еластичність і не деформуються;
  • Наявність захисних шарів на матеріалі (якщо їх немає, то потрібно самостійно нанести на поверхню взуття).

Чоловічі черевики для осені виготовляють на товстій підошві, яка не дозволяє воді проникати всередину взуття, а також допомагає зберігати тепло. Для автомобілістів осінні моделі підійдуть і для зими, адже час перебування на вулиці буде мінімальним.

У зимовому взутті буде комфортно та безпечно, якщо підібрати рифлену підошву. Вона не тільки приваблива та стильна, але й не ковзає, запобігаючи тим самим падінню та травмуванню. Для зимових черевиків важливим показником якості є матеріал утеплення, який слід вибирати з натуральних. Найбільше цінується шерсть вівці – не лише добре зігріває ноги, а й не дає їм потіти.

Матеріали виготовлення

Традиційними для виготовлення чоловічих черевиків залишаються дорогі матеріали: шкіра, нубук і замша, які мають свої переваги:

  • приємні відчуття під час носіння;
  • тривалий термін експлуатації;
  • презентабельний вигляд;
  • стійкість до зовнішніх факторів, у тому числі до вологи, бруду та холоду.

Натуральні матеріали потребують належного догляду, тому одночасно з таким взуттям необхідно придбати набір відповідних засобів. Точно знадобляться крем та спрей, що забезпечать гарний вигляд черевикам і перешкоджатимуть проникненню води. Як результат, взуття не тільки довше прослужить вам, але й надійніше захищатиме ноги від вогкості.

Модні тенденції чоловічих черевиків

Для чоловіків дизайн взуття не має такого значення, як для жінок, тому норма - мінімальний набір прикрас. Найчастіше на чоловічих виробах можна побачити такі елементи декору, як:

  • фірмові логотипи брендів, які можуть бути розміщені у будь-якій частині взуття;
  • оригінальна шнурівка;
  • контрастне оформлення (різний колір самих черевиків та підошви).

З будь-яким оздобленням взуття має бути комфортним та якісним – саме на цьому роблять акцент виробники. 

Спортивне та взуття для міста найбільш популярне серед молоді. Теплі кросівки довговічні та стійкі до зношування, можуть бути доповнені наклейками, принтами та незвичайними блискавками.

Подібне взуття виготовляють з замші та нубуку, його часто оформляють графічними яскравими елементами та текстильними вставками. Однак такі кросівки зазвичай не такі надійні, як шкіряні класичні моделі, до того ж підходять хіба що для сухої та сонячної погоди.

Варто зауважити, що напівчеревики досить популярні навіть серед людей зрілого віку, адже їх можна носити навіть у дощ та снігову погоду, а коштують вони, як правило, дешевше за класичні осінні та зимові черевики. У таких виробах можна почуватися максимально зручно, багато хто навіть займається спортом на свіжому повітрі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Какие чехлы для iphone 14 pro лучшеКакие чехлы для iphone 14 pro лучше16:36 07.11.2022

    Сразу после собственного релиза смартфон от компании iphone ожидаемо стал одним из наиболее востребованных среди всех популярных устройств. Причин этому несколько. Во-первых, смартфон приятно отличается своими техническими характеристиками на фоне всех устройств в данной ценовой категории.

  • Дисплазия шейки матки: симптомы, диагностика, методы леченияДисплазия шейки матки: симптомы, диагностика, методы лечения22:38 01.11.2022

    Гинекология занимается профилактикой и лечением разных женских заболеваний с целью сохранить здоровье и репродуктивную функцию.

  • Робот-пылесос: стоит ли покупать для домашнего использованияРобот-пылесос: стоит ли покупать для домашнего использования23:14 31.10.2022

    Уборка дома — скучное и унылое занятие, отнимающее немало времени. Каждой хозяйке хочется по приходу с работы заняться чем-нибудь приятным или просто отдохнуть, а не хвататься за пылесос и швабру.