Відео: перший погляд на «Життя F1», спринти та інші нововведення у трейлері основних особливостей F1 22

12:14, 01.06.2022

Видавництво Electronic Arts та студія-розробник Codemasters представили новий геймплейний трейлер свого автогоночного симулятора F1 22. Двохвилинний ролик присвячений основним особливостям проекту.

Зокрема, відео пропонує поглянути на режим «Життя F1» з суперкарами, налаштуванням персонажа та інтер'єру квартири, гонки формату «Спринт» та «імерсивний» стиль піт-стопів (механіки припускатимуться помилок).

Крім того, у новому трейлері творці F1 22 пообіцяли гнучкі налаштування доступності та різних аспектів складності, адаптивний штучний інтелект та перероблене управління болідами.

Нарешті, у ролику знайшлося місце черговим особливостям: покращенням вже знайомих режимів, актуальним змінам на трасах календаря, контенту «Формули-2», а також мультиплеєру (локальному та онлайновому). А ось VR-режим не згадали.

F1 22 надійде у продаж 1 липня поточного року для PC (Steam, Origin, Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S. До складу "Видання чемпіонів" входить ранній доступ до гри з 28 червня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна