Відкривають код Дії. Уряд ухвалив постанову

22:41, 15.02.2024

Тепер код Дії зможуть використовувати розробники з інших країн та на його основі робити свої застосунки. Іноземні колеги побачать, наскільки якісні державні продукти ми створюємо.

Також завдяки відкритому коду кожен зможе впевнитися в прозорості Дії, оцінити логіку роботи застосунку та запропонувати зміни, які допоможуть нашій команді зробити Дію ще кращою.

Відкриті дані використовує більшість розробників топових застосунків з усього світу, бо це допомагає розвинути та масштабувати продукт.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Знаходьте укриття в кілька кліків у смартфоні. Нова послуга в ДіїЗнаходьте укриття в кілька кліків у смартфоні. Нова послуга в Дії22:53 08.02.2024

    У застосунку зʼявилася мапа укриттів, тепер кожен українець під час повітряної тривоги зможе швидко знайти найближче безпечне місце, переглянути про нього інформацію та прокласти маршрут.

  • У WhatsApp виявили підтримку сторонніх чатівУ WhatsApp виявили підтримку сторонніх чатів10:40 27.01.2024

    Команда популярного месенджера WhatsApp активно працює над новою функцією, яка забезпечить сумісність зі сторонніми платформами обміну повідомленнями. Тематичний ресурс WABetaInfo виявив приховану секцію third-party chats (Сторонні чати) у свіжій бета-версії WhatsApp.

  • Google знову поліпшила Android AutoGoogle знову поліпшила Android Auto14:10 23.01.2024

    Google представила функцію штучного інтелекту для Android Auto, яка допоможе вам відповідати на текстові повідомлення під час водіння.


купить телефон в Одесі, Україна