Відмінності між серіями iPhone 14 та iPhone 13 показали наживо

18:02, 30.04.2022

Наші колеги з японського сайту Mac Otakara отримали у розпорядження надруковані на 3D-принтері макети смартфонів серії iPhone 14 та опублікували відео, яке демонструє відмінності нових смартфонів від серії iPhone 13.

Як уже повідомлялося, серія iPhone 14 складатиметься з 6,1-дюймової стандартної моделі, 6,7-дюймового iPhone 14 Max, 6,1-дюймового iPhone 14 Pro та 6,7-дюймового iPhone 14 Pro Max. Згідно з ранніми чутками, у нової лінійки буде той же загальний дизайн, що й у моделей 2021 року, а у варіантів Pro — товстіший виступ камери для розміщення нової 48-мегапіксельної фронтальної камери і два вирізи замість чубчика.

6,1-дюймовий iPhone 14 має трохи більший виступ камери, ніж 6,1-дюймовий iPhone 13, через що чохол останнього виявився невідповідним. Також було проведено порівняння захисних плівок, призначених для попередніх моделей, із серією iPhone 14 і зроблено висновок, що у нових телефонів можуть бути більш вузькі рамки та трохи змінений радіус заокруглення кутів.

Стандартні моделі збережуть чубчик, і нові зображення припускають, що його розмір не змінився. До речі, найгірші побоювання щодо величезних розмірів нових вирізів уже підтвердилися. Після появи фотографії захисного скла всієї лінійки iPhone 14 виникає цілком закономірне питання, який дизайн у підсумку більш красивий.

Також у Mac Otakara спробували помістити макет iPhone 14 Max у чохол 6,7-дюймового iPhone 13 Pro Max. Чохол ідеально підходить, що вказує на те, що вони мають однакові розміри, але виріз для камери в чохлі набагато більший, ніж блок камери iPhone 14 Max. Це не дивно, оскільки iPhone 13 Pro Max має три камери, а iPhone 14 Max їх буде дві.

Макети iPhone 14 Pro та Pro Max не влізли у чохли, призначені для iPhone 13 Pro та Pro Max, тому що нові моделі мають більший виступ камери.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна