Види джерел безперебійного живлення для будинку

11:44, 01.10.2018

Складно уявити життя сучасної людини без тієї кількості обладнання, яким вона користується в повсякденному житті. Все починається зі смартфону, продовжується чайником або кавоваркою, та далеко не закінчується праскою та телевізором.  Одну з головних ролей у ній займає комп'ютерна техніка, що вимагає особливого догляду, а при постійній роботі - безперервної подачі електроенергії, в якій, на жаль, іноді відбуваються збої.

Щоб в такій ситуації уникнути серйозних пошкоджень і закінчити роботу додатків комп'ютера належним чином, фахівці рекомендують користуватися джерелами безперебійного живлення (ДБЖ). Таким чином можна забезпечити правильне електроживлення приладів та пристроїв, щоб продовжити або зупинити роботу.

ДБЖ - автоматичний пристрій, що забезпечує коригування вхідної напруги і його підтримку в разі відключення електрики. Вартість ДБЖ постійного струму невисока в порівнянні з тією сумою, яку Вам доведеться заплатити в разі, якщо комп'ютерна техніка вийде з ладу після відключення електрики. Але якщо домашня система гаджетів налічує багато компонентів, но сума зросте.

Види ДБЖ для дому

Типи ДБЖ, ціна на які визначається їх функціональними можливостями, можна розділити на:

  • Off-line. Зовні нагадує великий мережевий фільтр, який видає потужність від 300 до 1000 Вт. Цього цілком достатньо для захисту комп'ютера, монітора і периферійної техніки від різкого стрибка напруги і дає можливість проведення стандартної процедури завершення роботи, але для стабільної роботи при відсутності електроенергії цього не достатньо. Незначні зниження зовнішнього напруги off-line ДБЖ може коригувати за рахунок активізації власних батарей. Раз на 4-5 років їх потрібно замінювати на нові. Саме так мі робимо в Редакції порталу Smartphone.ua.
  • Line-Interactive. Володіє великим запасом автономної роботи, а також дозволяє підтримувати стандартну напругу в тих випадках, коли до електричної мережі напруга йде заниженою, не звертаючись до власних ресурсів. ДБЖ такого типу здатні підтримати роботу не тільки комп'ютерної техніки, а й системи аварійного освітлення, телефонної лінії, камер відеоспостереження. Потужність таких ДБЖ - від 300 до 5000 Вт.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Какие бывают рекламные щитыКакие бывают рекламные щиты01:22 30.09.2018

    Одно из лидирующих мест среди наружной рекламы занимают именно щиты. Они предоставляют большое пространство для размещения рекламной информации о товаре или услуге, наглядно демонстрируя преимущества продукта потенциальным клиентам.

  • Экшн-камера GoPro Hero 7 BlackЭкшн-камера GoPro Hero 7 Black11:30 29.09.2018

    Новая экшн-камера от GoPro – это максимально плавная стабилизация видео, возможность съемки под водой без дополнительных защитных боксов и еще много обновлений. GoPro Hero 7 Black – лучшая камера.

  • Як облаштувати малогабаритну кухню: поради фахівцівЯк облаштувати малогабаритну кухню: поради фахівців11:22 29.09.2018

    Всупереч поширеній думці, маленька кухня також може бути зручною і функціональною. Просто до її облаштування потрібно підходити більш грамотно, особливу увагу приділивши плануванню і пошуку альтернативних рішень.