Випущено нову версію Xiaomi Mi Band 8 з NFC з браслетами для чоловічої та жіночої аудиторії

23:39, 11.05.2023

Xiaomi оголосила сьогодні, що нова версія фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 8 з NFC у корпусі світло-золотого кольору надійшла в продаж у Китаї.

Судячи з офіційного зображення, нова модна версія в базі призначена для жіночої аудиторії. Однак виробник пропонує й інші ремінці, як показано на ілюстрації нижче. Світлий і чорний браслети виконані з металу і телячої шкіри. Також доступний жовтий текстильний ремінець.

Xiaomi Mi Band 8 оснащений 1,62-дюймовим OLED-дисплеєм, який підтримує частоту оновлення до 60 Гц і має щільність 326 пікселів на дюйм і яскравість до 600 кд/м2.

Xiaomi Mi Band 8 пропонує понад 200 вбудованих циферблатів і підтримує понад 150 спортивних режимів. Він може надати такі нестандартні параметри, як частота кроків, сила удару тощо.

Браслет можна використовувати для управління музикою і камерою на смартфоні. Зарядка займає близько 1 години, при цьому час роботи досягає 16 днів, а із завжди увімкненим екраном він знижується до 6 днів.

Ціна Xiaomi Mi Band 8 з NFC становить 43 долари в Китаї.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Samsung анонсировала One UI 5 Watch — новейшee обновление ОС для умных часовSamsung анонсировала One UI 5 Watch — новейшee обновление ОС для умных часов18:54 05.05.2023

    Samsung представила обновление операционной системы для своих умных часов — One UI 5 Watch на базе Google Wear OS. Свежий софт предлагает улучшения в трех основных областях: отслеживании сна и мониторинге активности, а также в безопасности пользователя.

  • Подборка функциональных наручных фитнес-трекеровПодборка функциональных наручных фитнес-трекеров00:30 26.04.2023

    Фитнес-браслеты сегодня используют не только спортсмены-профессионалы, но и обычные люди, не практикующие регулярные занятия спортом. Эти компактные умные аксессуары дополняют индивидуальный стиль.

  • Представлены смарт-часы Amazfit GTR 4 Limited EditionПредставлены смарт-часы Amazfit GTR 4 Limited Edition23:27 25.04.2023

    Компания Huami, известный контрактный производитель фитнес-браслетов Xiaomi Mi Band, представила в новые умные часы под собственной маркой Amazfit. Новинкой стали Amazfit GTR 4 Limited Edition.


купить телефон в Одесі, Україна