vivo представить смартфон X Fold+ із гнучким дисплеєм 26 вересня

20:32, 21.09.2022

Китайська компанія Vivo опублікувала тизер, який говорить про те, що смартфон із гнучким екраном X Fold+ у форм-факторі книжки дебютує 26 вересня. Апарат отримає гнучкий дисплей, що складається всередину корпусу.

Основою новинки послужить потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 із вісьмома обчислювальними ядрами, що працюють на тактовій частоті до 3,2 ГГц. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 4730 мАг з підтримкою 80-ватної провідної та 50-ватної бездротової зарядки.

Повідомляється, що смартфон отримає гнучкий дисплей розміром 8,03 дюйма по діагоналі з роздільною здатністю 1800 х 2200 пікселів. У зовнішній частині розташований допоміжний екран із діагоналлю 6,53 дюйма. Обидві матриці підтримують частоту поновлення 120 Гц.

Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 12 Гбайт. Покупці зможуть обирати між модифікаціями з флеш-модулем місткістю 256 та 512 Гбайт. Йдеться про наявність основної камери з 50-мегапіксельним сенсором та фронтальної 16-мегапіксельної камери.

Смартфон Vivo X Fold+ пропонуватиметься у різних варіантах кольорового виконання, у тому числі червоному та синьому. Інформації про орієнтовну ціну на даний момент немає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна