Xiaomi 13 отримає унікальний корпус

23:36, 06.06.2022

Флагманські смартфони лінійки Xiaomi 12 були представлені наприкінці минулого року, а менш ніж за півроку очікується анонс лінійки Xiaomi 13.

Відомий інсайдер Digital Chat Station повідомив, що розробка флагманської серії Xiaomi 13, яка відбувається під кодовою назвою Xiaomi m2, досить швидко просувається. Він підтвердив, що готовий зразок виготовлений з керамічного матеріалу, що перевершує за якістю попередні керамічні корпуси смартфонів Xiaomi.

Нагадаємо, кераміка використовувалася у багатьох флагманах Xiaomi, таких як Xiaomi Mi 11 Ultra та Xiaomi Mix 4. Для нового флагмана Xiaomi застосовує кераміку вищого класу, яка проходить через 24 технологічні процеси. При цьому довго зберігає тепло як нефрит. Як це може вплинути на роботу апаратної начинки, ще належить з'ясувати.

Крім того, Xiaomi Mi 13 стане першим у світі смартфоном, який буде оснащений однокристальною системою Snapdragon 8 Gen 2 (SM8550). Вона вироблятиметься силами TSMC з використанням 4-нм техпроцесу. Платформа продовжить використовувати трикластерну архітектуру «1+3+4».

Раніше повідомлялося, що смартфон отримає екран роздільною здатністю 2K з крихітною рамкою по периметру, а його анонс очікується вже у листопаді.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K50 та Xiaomi 12.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна