Xiaomi оголосила, що Redmi Note 12 Pro+ отримає 200-Мп сенсор Samsung ISOCELL HPX

23:29, 25.10.2022

Раніше цього тижня Xiaomi анонсувала презентацію смартфонів лінійки Redmi Note 12, яка відбудеться 27 жовтня. Напередодні цієї події в інтернеті з'явилася інформація про новинки китайської компанії. Зокрема, стало відомо, що флагманський Redmi Note 12 Pro+ отримає основну камеру на базі датчика Samsung ISOCELL HPX на 200 мегапікселів, який був представлений минулого тижня.

Оптичний формат датчика ISOCELL HPX – 1/1,4 дюйма, а розмір пікселя – 0,56 мікрометра. У ньому реалізовано технологію Tetra 2 Pixel для покращення якості знімків в умовах недостатньої освітленості шляхом об'єднання 4 або 16 сусідніх пікселів в один. У другому випадку здійснює імітація роботи 12,5-мегапіксельного датчика розміром пікселя 2,24 мікрометра. Датчик підтримує зйомку відео у форматі 8K на швидкості 30 кадрів за секунду та 4K на швидкості 120 кадрів за секунду.

Xiaomi також опублікувала зображення смартфона Redmi Note 12 Pro у блакитному та рожевому варіантах кольорового виконання. Згідно з наявними даними, апаратною основою новинок стане мікропроцесор MediaTek Dimensity 1080. Більш детальна інформація про нові смартфони Redmi буде оголошена вже за кілька днів.

Крім смартфонів в рамках майбутньої презентації буде офіційно представлений ноутбук Xiaomi Book Air 13. Цей компактний ультратонкий пристрій має в комплектації щонайменше один інтерфейс USB Type-C. На жаль, детальнішої інформації про ноутбук поки немає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна