Як вибрати папір для принтера?

11:17, 12.03.2018

На перший погляд здається, що говорити про те, як вибрати папір для принтера, немає сенсу. Зайшов в магазин канцтоварів, взяв упаковку листів, і справа з кінцем.Бумага НР Home Office 80 грамм А4 500 листов

Але не все так просто, адже від характеристик паперу залежить збереження документів, враження клієнтів про компанію і, що особливо важливо, стан друкарської техніки. Рекомендації, представлені нижче, допоможуть вибрати варіант, оптимальний для конкретної ситуації.

Вибір паперу відповідно до цілей використання

Нижче буде перераховано ряд важливих нюансів, але без дотримання ключового принципу користі від них буде мало. Кращого паперу для принтера як такого не існує, зате в інструкції до будь-якого друкованого пристрою вказані характеристики матеріалів, які можна використовувати.

Виробники оргтехніки завжди прописують параметри паперу, допустимого для використання, ними й варто керуватися. Прийнявши до уваги дану інформацію, можна переходити до деталей.

Папір для важливих документів

Маються на увазі роздруківки для партнерів та документи для важливих нарад і довгострокового зберігання. Для подібних цілей призначений преміальний папір або листи А класу. Даний папір навіть через роки з точністю відображає колір і контрастність друку.

Його щільність зазвичай вища, ніж у стандартного офісного паперу, цей параметр може досягати 20 г/м?. Білизна листів для друку договорів, комерційних пропозицій і презентацій не може бути нижче 160 CIE, а краще ще вище. Крім того, листи повинні бути безпиловими і непрозорими.

Папір для офісу широкого застосування

В даному випадку важливо придбати папір, який не тільки не зашкодить друкованій техніці, але і не потребує занадто великих витрат. Офісний папір повинен мати оптимальні параметри жорсткості, вологості (4,5-4,6%) і товщини.

Не менш важлива білизна, тільки тоді документи буде легко читати. Для внутрішнього документообігу оптимальний показник білизни починається від 146 CIE. Щільність офісного паперу не може бути нижче 80 г/м2, а необхідне значення прозорості становить 91-96%.

Папір для недовговічної документації та домашнього використання

Тут можна заощадити та вибрати варіант з показниками нижче, ніж у бізнес-класі. У той же час друковані матеріали не повинні шкодити техніці. Наприклад, для струменевого принтера ні в якому разі не можна використовувати запилені і погано обрізані листи.

Папір низької якості вбирає до 90% фарби, а от частина яка залишилася осідає на вузлах пристрою, що в кінцевому результаті веде до поломки. Якщо не хочете, щоб принтер жував листи, не уникайте паперу щільністю менше 60 г/м2.

Де купити папір для принтера? До даного питання варто підійти з усією відповідальністю, якщо мова йде про закупівлю для ведення бізнесу. Ідеальний варіант - інтернет-магазин https://paley.com.ua/bumaga-dlya-printera/, який має досвід в обслуговуванні корпоративних клієнтів. Оптимальна ціна і якісний сервіс допоможуть істотно заощадити час, кошти і зусилля.

Теги:Статьи

Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Чипсет Snapdragon 855 Fusion получит встроенный 5G-модемЧипсет Snapdragon 855 Fusion получит встроенный 5G-модем14:24 09.03.2018

    Сегодня японский телекоммуникационный гигант SoftBank отчитался перед инвесторами о своих успехах за последние девять месяцев прошлого года. В частности, было отмечено, что главный североамериканский актив SoftBank – сотовый оператор Sprint – уже готовится к внедрению технологий мобильного интернета 5G.

  • S9 и S9+: самые ожидаемые новинки от SamsungS9 и S9+: самые ожидаемые новинки от Samsung15:06 28.02.2018

    25 февраля, за день до открытия MWC-2018, в Барселоне состоялось мероприятие, привлекшее не меньше внимания, чем сама выставка электроники. Речь идет о торжественной презентации новых флагманских смартфонов Samsung: Galaxy S9 и Galaxy S9+.

  • Исследование Motorola Mobility: «Поколение Z» считают свои гаджеты  лучшими друзьямиИсследование Motorola Mobility: «Поколение Z» считают свои гаджеты лучшими друзьями23:42 26.02.2018

    Более половины молодых людей, родившихся после 1995 года, считают свои гаджеты лучшими друзьями. Об этом говорят результаты исследования Motorola Mobility про соблюдение баланса между обыденной и цифровой жизнью людей разного возраста, представленные в рамках Mobile World Congress 2018.