Який обрати повербанк у 2023 році? Рекомендовані моделі

14:15, 31.01.2023

Powerbank це дуже зручний та практичний гаджет, який дозволяє швидко зарядити смартфон, планшет чи інший мобільний пристрій, коли немає доступу до електромережі. Тому багато користувачів хочуть замінити наявні повербанки на щось більш сучасне або просто більшої ємності, або моделі з більшою кількостю та різноманіттям портів.

Що слід враховувати при купівлі powerbank?!

Перш за все, слід подумати, що ви заряджатимете за допомогою такого пристрою. Існують навіть спеціальні powerbank для автомобілів – джамп-стартери. Також потрібно врахувати, у яких ситуаціях він використовуватиметься. Основним параметром powerbank є його місткість, що визначає, скільки разів він зможе поповнити заряд акумулятора у вашому пристрої.

Powerbank ємністю 10000 мАг здатний двічі зарядити смартфон із батареєю 4500 мАг від 0 до 100%. Для тих, хто часто ходить у багатоденні походи, рекомендується придбати автономні накопичувачі енергії з ємністю 20000 мАг або навіть 30000 мАг.

Ще кілька моментів, на які потрібно звернути увагу, це роз'єми та параметри зарядки. Сучасні повербанки високої якості від брендів Xiaomi, Philips, Baseus та інших, мають виходи USB-A і USB-C, що дозволяє їм бути сумісними з найпопулярнішими типами кабелів. І, нарешті, потужність – 65 в 100 Вт це, на переконання редакції Smartphone.ua, для 2023 року оптимальний показник. Але слід мати на увазі, що при одночасному зарядженні кількох пристроїв потужність заряджання буде знижуватися.

Нижче декілька моделей, на які варто звернути увагу:

  • Xiaomi Mi PowerBank 20000mAh 50W. Обладнання з матовою пластиковою поверхнею пропонує два роз'єми USB-A, один USB-C. Потужність зарядки становить максимум 50 Вт. Xiaomi вбудувала у свій powerbank захист від короткого замикання, а також перегріву, перезаряду і навіть розрядки.
  • Philips Powerbank 10000mAh 12W. Це портативна ультратонка зарядка. В цьому пристрої є 2 входи - Type-C і microUSB , та 2 виходи USB-A, що дозволяють поповнити, наприклад, GPS-навігацію та спортивну камеру одночасно.
  • Baseus PowerBank Bipow Digital Display 30000mAh 15W. Універсальний гаджет, здатний заряджати смартфони Apple, Android та безліч інших пристроїв потужністю 15 Вт. Він має пластиковий корпус із цифровим дисплеєм, на якому можна побачити, скільки відсотків залишилося до повної зарядки акумулятора. Baseus не боїться перезаряду, коротких замикань, стрибків сили струму та напруги. Модель підтримує стандарти Quick Charge, Power Delivery та Huawei SuperCharge.
  • Xiaomi ZMI PowerPack No.20 25000mAh 210W. Пристрій із двома портами USB-C, одним USB-A, який виготовлено з високоякісних матеріалів. Завдяки технологіям швидкого заряджання Quick Charge 3.0 і Power Delivery 3.0 powerbank може легко зарядити навіть ноутбуки потужністю 65 Вт, наприклад Apple MacBook Air або Pro.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини