«Ювентус» повернеться до футбольних симуляторів EA, починаючи з FIFA 23

08:48, 27.07.2022

Electronic Arts оголосила про укладання багаторічної угоди з італійським футбольним клубом "Ювентус". Угода ознаменує повернення колективу та його атрибутики до спортивної серії видавництва, починаючи з FIFA 23.

Нагадаємо, у липні 2019 року Konami отримала права на додавання «Ювентуса» до своїх футбольних симуляторів PES (eFootball). Під час дії договору (три роки) клуб був представлений у FIFA вигаданим аналогом Piemonte Calcio. А от його гравці нормально відображалися і за них можна було грати на рівні з іншими, відповідно до закладених розробниками можливостей. Дейякі з членів команди Ювентус з Туріну обов'язково поїдуть на цьогорічний чемпіонат світу з футболу, тож ніхто не відміняє ще одного задоволення у вигаляді FIFA World Cup betting марафону. Ставити на футбол можна як на результат, так і на голи, червоні та жовті картки гравців, так і на багато іншого.

З новою угодою "Ювентус" стане ексклюзивним партнером вже FIFA. У FIFA 23 та майбутніх іграх серії з'являться логотип, форма та стадіон клубу, а його колишній член Клаудіо Маркізіо (Claudio Marchisio) увійде до складу героїв FUT.

Крім того, сербський футболіст Душан Влахович (Du?an Vlahovi?), який входить до чинного складу «Ювентуса», буде виконувати роль офіційного посла FIFA 23.

FIFA 23 надійде у продаж 30 вересня для PC (Steam, Origin, EGS), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S, а також Google Stadia. У проекті обіцяють понад 19 тис. гравців, 700 команд, 100 стадіонів та 30 ліг, але російських серед них не буде.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини