За чутками, iPhone 14 можуть втратити фізичні SIM-картки, але не всі і не скрізь

20:06, 02.09.2022

До анонсу iPhone 14 залишається кілька днів, і з'являються нові деталі про майбутні смартфони. Інсайдер і редактор ресурсного XDA Developers Макс Вайнбах (Max Weinbach) розповів, що деякі версії смартфонів не отримають фізичних SIM-карт.

За його даними, йдеться про «операторські» моделі і поки що тільки в США. При покупці оператори більше не кладуть картку в коробку, пропонуючи eSIM. При цьому слот для фізичної карти залишиться, але її треба купувати окремо.

Незважаючи на це, схоже, що дні слота для SIM-карти в iPhone вважаються. Не виключено, що компанія Apple таким чином підштовхує користувачів до віртуальних карт. Втім, підтримка eSIM існує в iPhone вже кілька років, а раніше ходили чутки, що iPhone 15 може втратити навіть власника для фізичної карти та роз'єм для провідної зарядки.

Зазначимо, що використання eSIM дозволяє використовувати кілька номерів на одному телефоні, при цьому не потрібно буде постійно змінювати карти в лотку. З іншого боку, багато користувачів побоюються, що оператори зв'язку отримають більший доступ до телефону.

Раніше Макс Вайнбах опублікував креслення iPhone 14 Pro Max.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна