Захищений смартфон Samsung Galaxy Xcover6 Pro отримає знімну батарею

16:16, 02.06.2022

Кілька місяців тому відомий інсайдер опублікував рендери нового смартфона підвищеної міцності серії Galaxy Xcover, який готує до випуску компанія Samsung. Як з'ясувалося нещодавно, на ринок пристрій надійде з назвою Galaxy Xcover6 Pro. Інсайдери поділилися новими рендерами смартфона, а також детальніше розповіли про його характеристики.

Загалом дизайн апарату не змінився з останньої публікації його зображень. Однак деякі деталі все ж таки кидаються в очі. Наприклад, навколо оптики основного блоку камер з'явилося червоне окантування. Такий дизайн також дістали бічні кнопки пристрою. А задня кришка апарату набула більш рельєфної текстури.

У попередньому витоку повідомлялося, що смартфон отримає процесор Snapdragon 778G та 6 Гбайт оперативної пам'яті. Згідно з новими даними, обсяг постійної пам'яті апарата складе 128 Гбайт. Розмір екрана Galaxy Xcover6 Pro складає 6,56 дюйми. Він підтримує роздільну здатність 1080 x 2408 пікселів та працює зі стандартною частотою оновлення 60 Гц.

Основний сенсор головного блоку камер має роздільну здатність 50 Мп. Компанію йому складатиме датчик на 8 або 12 Мп датчик з ультраширококутним об'єктивом. На передній стороні апарата знаходиться виріз під 13-мегапіксельну камеру.

Живиться пристрій від батареї на 4050 мА год. Вона буде з'ємною. Розміри апарата становлять 169 х 80 х 10 мм. Вага пристрою 235 грамів. Смартфон отримає стандартне 3,5 мм гніздо для навушників. Новинка одягнена в захищений корпус, сертифікований відповідно до стандартів IP68 та MIL-STD810H.

Інформації про те, коли Samsung має намір представити апарат Galaxy Xcover6 Pro, поки що немає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна