Бюджетний смартфон Oppo зі 108-Мп камерою помічений у базі TENAA

18:53, 03.11.2022

Кілька днів тому ми писали про смартфон серії Oppo A, що готується, зі 108-Мп камерою. На той момент подробиць про апартну складову практично не було, а зараз з'явилося більше інформації.

Модель бренду Oppo під номером PHQ110 засвітилася в базі даних китайського регулятора TENAA і, зважаючи на все, це саме той смартфон. Мережеві джерела повідомляють, що апарат швидше за все вийде на ринок під назвою Oppo A98. Новинка займе флагманську позицію у лінійці Oppo.

У числі характеристик пристрою джерело згадує 6,7-дюймовий вигнутий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 2412х1080 пікселів, частотою оновлення 120 Гц та високочастотною ШІМ-модуляцією (2160 Гц). Крім того, заявлена ??невелика ширина рамки під екраном (її ще називають підборіддям) – 2,33 мм. Дисплей смартфона отримає вбудований сенсор відбитків пальців. Але, незважаючи на цілком гідні параметри екрану, висококласним чіпсетом Oppo A98 похвалитися не зможе: він отримає лише Qualcomm Snapdragon 695. З інших особливостей повідомляється про вже відому 108-Мп камеру, 67-ватну зарядку і підтримку NFC.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна