Архів новин за 19 травня 2023 года

  • Что такое ШИМ в экранах смартфонов?Что такое ШИМ в экранах смартфонов?19 травня 2023

    Сегодня даже самые дорогие премиальные дисплеи на OLED-матрицах вызывают у пользователей преждевременную усталость глаз и даже головную боль. Всему виной широтно-импульсная модуляция или ШИМ, из-за чего возникает эффект мерцания, который легко переносят далеко не все пользователи.

  • Представлено смартфон realme Narzo N53 з вирізом від динамічний острівПредставлено смартфон realme Narzo N53 з вирізом від динамічний острів19 травня 2023

    Компанія realme представила на міжнародному ринку новий недорогий смартфон - realme Narzo N53. При ціні менше 109 доларів США модель пропонує сяючий корпус і динамічний "острів" навколо фронтальної камери.

  • Какие бывают одноразки Elf Bar?Какие бывают одноразки Elf Bar?19 травня 2023

    Компания Elf Bar произвела настоящий фурор на рынке одноразовых POD-систем. Этот производитель добился огромного успеха во время «бума одноразок» и смог завоевать лидирующие позиции на рынках многих стран, включая и Украину.

  • Представлено файтинг Mortal Kombat 1 із Ван ДаммомПредставлено файтинг Mortal Kombat 1 із Ван Даммом19 травня 2023

    Студія NetherRealm анонсувала файтинг Mortal Kombat 1, який виходить 19 вересня 2023 року на PlayStation 5, Xbox Series X і S, Nintendo Switch і ПК через Steam і Epic Games Store. Версії для PS4 або Xbox One не буде.

  • ChatGPT тепер офіційно на iOS. В App Store з'явився фірмовий додаток OpenAIChatGPT тепер офіційно на iOS. В App Store з'явився фірмовий додаток OpenAI19 травня 2023

    Чат-бот ChatGPT став доступний на iOS у вигляді самостійного й офіційного застосунку. Додаток повністю безкоштовний і не містить реклами.



купить телефон в Одесі, Україна