Представлено файтинг Mortal Kombat 1 із Ван Даммом

10:21, 19.05.2023

Студія NetherRealm анонсувала файтинг Mortal Kombat 1, який виходить 19 вересня 2023 року на PlayStation 5, Xbox Series X і S, Nintendo Switch і ПК через Steam і Epic Games Store. Версії для PS4 або Xbox One не буде.

Як і очікувалося, Mortal Kombat 1 являє собою своєрідне перезавантаження, дія якого відбувається у відродженому всесвіті, створеному богом вогню Лю Кангом, який зрештою переміг у Mortal Kombat 11.

За словами NetherRealm, у Mortal Kombat 1 буде абсолютно нова історія за участю знайомих персонажів. Дебютний трейлер представлений нижче.

У трейлері ми бачимо молодого Райдена, Кунг Лао, Лю Канга, Кітану, Міліну, Скорпіона і Саб-Зіро, а також Шан-Цунга. Щоб отримати доступ до останнього, потрібно зробити попереднє замовлення. Це також дасть доступ до серпневої бета-версії на PlayStation і Xbox.

У пресрелізі видавництва Warner Bros. Games йдеться, що Kombat Pack (DLC) для Mortal Kombat 1 додасть скін для Джонні Кейджа в образі Жан-Клода Ван Дамма, а також ранній доступ до шести нових ігрових персонажів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна