Архів новин за 23 січня 2024 года

  • Samsung працює над датчиком вимірювання рівня глюкози в крові без проколу шкіриSamsung працює над датчиком вимірювання рівня глюкози в крові без проколу шкіри23 січня 2024

    Компанія Samsung працює над створенням сенсора для неінвазивного вимірювання рівня глюкози в крові та безперервного контролю артеріального тиску. Про це розповів віце-президент компанії Хон Пак (Hon Pak), який керує цим проектом.

  • Samsung Galaxy S24 Ultra добре показав себе в перших тестах на міцністьSamsung Galaxy S24 Ultra добре показав себе в перших тестах на міцність23 січня 2024

    У YouTube з'явився перший тест із випробуванням на міцність новітнього флагмана Samsung Galaxy S24 Ultra. Не сказати, що тести виявилися дуже витонченими, але загалом Galaxy S24 Ultra не підвів.

  • Аренда выделенного сервераАренда выделенного сервера23 січня 2024

    Выделенный сервер, он же dedicated server, значительно расширяет представление о традиционных облачных продуктах, позволяя максимально использовать потенциал как физического оборудования, так и систем виртуализации.

  • Zenbook 14 OLED (UX3405) – перший ноутбук ASUS зі штучним інтелектом вже в Україні!Zenbook 14 OLED (UX3405) – перший ноутбук ASUS зі штучним інтелектом вже в Україні!23 січня 2024

    Компанія ASUS оголошує про початок продажу в Україні нового ультрапортативного ноутбука преміумкласу Zenbook 14 OLED (UX3405).

  • Акумулятори нового покоління: як забезпечити телефону довше життяАкумулятори нового покоління: як забезпечити телефону довше життя23 січня 2024

    Через важливість смартфона в сучасному світі, важливо, щоб він завжди був у робочому стані. Щоб запобігти швидкому розряджанню гаджета в разі тривалого відключення електроенергії, варто звернути увагу на потужність та тип акумуляторної батареї.

  • Google знову поліпшила Android AutoGoogle знову поліпшила Android Auto23 січня 2024

    Google представила функцію штучного інтелекту для Android Auto, яка допоможе вам відповідати на текстові повідомлення під час водіння.

  • Кожен п’ятий покупець одночасно користується двома програмами лояльності – АЛЛО Гроші та FishkaКожен п’ятий покупець одночасно користується двома програмами лояльності – АЛЛО Гроші та Fishka23 січня 2024

    Національний маркетплейс АЛЛО пропонує клієнтам як мільйони товарів з величезного асортименту, так і можливість купити їх вигідно. Два роки тому АЛЛО першою на українському ринку запровадила інновацію: клієнти отримали можливість одночасно користуватися двома програмами лояльності – корпоративною АЛЛО Гроші та національною Fishka.

  • 2 способа купить айфон и не остаться без штанов2 способа купить айфон и не остаться без штанов23 січня 2024

    Для человека, который ценит сперва качество и удобство, а потом экстерьер и все остальное, яблочный смартфон – настоящий праздник. В одном аппарате Apple закрывает все клиентские боли и удовлетворяет взыскательные эстетические запросы.

  • Представлено смартфони Moto G24 і Moto G04Представлено смартфони Moto G24 і Moto G0423 січня 2024

    Компанія Motorola представила на європейському ринку два нових бюджетних смартфони - Moto G04 і Moto G24, які до цього вже були відомі в результаті низки витоків. Модель Moto G24 більш просунута з точки зору характеристик.

  • Курси програмування для iOS: Шлях до майстерності розробки додатківКурси програмування для iOS: Шлях до майстерності розробки додатків23 січня 2024

    У сучасному світі, де технології розвиваються стрімко, володіння навичками програмування стає все важливішим. Особливо актуальними є курси програмування для iOS, адже продукти Apple завжди користуються великим попитом.

  • Samsung Galaxy S24 - найуспішніша лінійка флагманів Samsung за весь часSamsung Galaxy S24 - найуспішніша лінійка флагманів Samsung за весь час23 січня 2024

    Минулого тижня Samsung відкрила попереднє замовлення новітніх флагманів лінійки Galaxy S24 у низці країн, і вже зараз є один з підсумків: в Індії новинки стали найпопулярнішими флагманами Samsung за весь час.

  • У Дія.City вже 800+ резидентівУ Дія.City вже 800+ резидентів23 січня 2024

    Від анімаційної студії до рішення для діагностики захворювань очей. У Дія.City вже 800+ резидентів. Лише за останній місяць до простору зайшли: Monte — українська кіберспортивна організація, яка заснована у 2022 році...

  • Міністерство цифрової трансформації України: Розподіляємо техніку між освітніми закладамиМіністерство цифрової трансформації України: Розподіляємо техніку між освітніми закладами23 січня 2024

    Школи в Київській області отримали 91 Wi-Fi-роутер та 57 вебкамер. Учні продовжуватимуть навчання в укритті під час тривоги та матимуть стабільний інтернет на уроках інформатики.

  • Перші смартфон і кнопковий телефон HMD Global після відмови від бренду NokiaПерші смартфон і кнопковий телефон HMD Global після відмови від бренду Nokia23 січня 2024

    З'явилася інформація про першу партію мобільних пристроїв власного бренду HMD Global для масового ринку - про смартфон TA-1585 і функціональний телефон N159V.

  • Причини нерівномірного зношування гуми на автоПричини нерівномірного зношування гуми на авто23 січня 2024

    Нерівномірне зношування гуми на автомобілі є серйозною проблемою, яка може призвести до небезпечних ситуацій на дорозі та збільшення витрат на заміну шин. Ця стаття розгляне головні причини цього явища та надасть поради щодо його уникнення.

  • Xiaomi очолила китайський ринок смартфонівXiaomi очолила китайський ринок смартфонів23 січня 2024

    Компанія Xiaomi обігнала Apple у грудні 2023 року і посіла перше місце на китайському ринку з часткою ринку 16,5%, про що пише IT Home.

  • Windows 12 не вийде у 2024 роціWindows 12 не вийде у 2024 році23 січня 2024

    Чутки приписували Microsoft випуск у поточному році операційної системи Windows 12: передбачалося, що розробники знову перейшли на цикл випуску нової ОС кожні три роки, і в такому разі поява Windows 12 у 2024 році була логічною.

  • Це успіх - фанати розкупили Apple Vision ProЦе успіх - фанати розкупили Apple Vision Pro23 січня 2024

    Попередні замовлення на Apple Vision Pro почалися минулої п'ятниці, 19 січня. Продажі почнуться 2 лютого, а поки що аналітик Мінг-Чі Куо повідомив, що гарнітура змішаної реальності має величезний успіх і розкрив приблизні обсяги продажів.

  • Прошла огонь и медные трубы: история компании CannondaleПрошла огонь и медные трубы: история компании Cannondale23 січня 2024

    Все началось со звонка. Дело было в штате Коннектикут в 1971 году: человек, вышедший из сборочного цеха своей новоиспеченной компании, набрал номер телефонной службы. После того как он запросил услугу установки аппарата связи, на другом конце спросили: «Как называется ваша фирма?»



купить телефон в Одесі, Україна