Це успіх - фанати розкупили Apple Vision Pro

00:52, 23.01.2024

Попередні замовлення на Apple Vision Pro почалися минулої п'ятниці, 19 січня. Продажі почнуться 2 лютого, а поки що аналітик Мінг-Чі Куо повідомив, що гарнітура змішаної реальності має величезний успіх і розкрив приблизні обсяги продажів.

Куо оцінює поточні продажі за попередніми замовленнями від 160 000 до 180 000 одиниць. Замовлення оформляють шанувальники компанії та активні користувачі. Однак є і зворотний бік, пов'язаний з початковим сплеском інтересу. Дати поставки гарнітури зсунулися, і деяким покупцям, можливо, доведеться чекати довше.

Після старту попередніх замовлень час доставки Vision Pro збільшився до 5-7 тижнів і залишився незмінним навіть через 48 годин. Імовірно, попит знизиться, щойно перші покупці отримають свої замовлення. Куо зазначає, що та ж сама картина спостерігається і з новими iPhone.

Куо додає, що цього року Apple зможе без будь-яких проблем здійснити поставку 500 000 одиниць Vision Pro. Компанія має величезну базу активних користувачів у 1,2 мільярда осіб, тому достатньо, щоб крихітна частина їх захотіла купити гарнітуру, щоб Apple розпродала всі запаси.

Партнери по ланцюжку поставок, такі як Luxshare, працюють понаднормово, щоб задовольнити попит, тому можливості наростити виробництво Vision Pro є.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна