God of War Ragnarok пройшла класифікацію в Південній Кореї та готується обзавестися тематичними товарами

15:38, 28.05.2022

Гаряче очікуваний пригодницький екшен God of War Ragnarok отримав віковий рейтинг ще в одному регіоні. Крім того, в Мережі помітили дату випуску тематичної продукції з гри.

Нагадаємо, у грудні 2021 року God of War Ragnarok пройшла класифікацію в Саудівській Аравії. У травні 2022 року проект потрапив до південнокорейської Game Rating and Administration Committee (GRAC), від якої отримав рейтинг «від 18 років».

Як правило, іграм видають класифікацію (і, зокрема, у Південній Кореї) незадовго до прем'єри. Наприклад, Horizon Forbidden West та Ghostwire: Tokyo пройшли через GRAC приблизно за три місяці до релізу.

Щодо тематичної продукції, то на сайті британського ретейлера Geeky Zone з'явився цілий ряд товарів по God of War Ragnarok — головні убори, одяг, плюшеві іграшки — з зазначеним виходом 30 вересня або 31 жовтня.

Портал Video Games Chronicle зазначає, що згадані дати можуть виявитися заглушками. Крім того, компанії часто випускають атрибутику до ігор до моменту офіційного релізу.

У той же час 30 вересня 2022 у зв'язці з God of War Ragnarok миготить не вперше. Ця сама дата в грудні 2021 року значилася в базі даних PlayStation як день виходу гри.

Офіційно реліз God of War Ragnarok очікується поточного року одночасно на PS4 та PS5. Події розгорнуться за кілька років після фіналу попередньої частини. У світі настала зима Фімбулвінтер, а значить — прийде Рагнарек.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна