ПК-версію фентезійного американського футболу Blood Bowl 3 можна буде спробувати у червні

16:44, 27.05.2022

Видавництво Nacon та студія-розробник Cyanide в офіційному мікроблозі своєї серії фентезійних симуляторів американського футболу Blood Bowl анонсували наступне бета-тестування Blood Bowl 3.

Нагадаємо, спочатку Blood Bowl 3 збиралася стартувати в ранньому доступі на ПК, проте після останнього перенесення розробники від цього плану відмовилися і вирішили зосередитися на закритих бетах PC-версії.

Як стало відомо, найближчі випробування Blood Bowl 3 відбудуться у Steam з 1 по 12 червня. Записатись у добровольці можна шляхом заповнення заявки на офіційному сайті гри. Учасники минулих сесій матимуть доступ автоматично.

Дадуть спробувати шість рас (альянс Старого Світу, ренегати Хаосу, гноми, чорні орки, дворянство Імперії, ельфійський союз) у матчах проти штучного інтелекту та інших гравців. Буде доступний локальний та онлайновий мультиплеєр.

Реліз Blood Bowl 3 очікується цього року на PC (Steam, Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S, а також Nintendo Switch. Наступної порції новин про проект варто чекати на майбутній фестиваль Warhammer Skulls.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна