iPhone 15 буде справді новою моделлю: перший смартфон Apple з роз'ємом USB-C вже запущений у розробку

22:57, 26.08.2022

Як повідомляє Mydrivers, Apple розпочала розробку серії iPhone 15, а дебют нових смартфонів відбудеться у вересні наступного року.

Для серії iPhone 15 найбільшою зміною стане відмова від інтерфейсу Lightning та використання замість нього роз'єму USB-C. Оскільки Європейський Союз ухвалив, що всі мобільні телефони мають використовувати інтерфейс USB-C у 2024 році, iPhone 15, який дебютує у 2024 році, буде оснащений USB-C у стандартній комплектації.

Роз'єм USB-C сумісний з багатьма існуючими пристроями сторонніх виробників та забезпечує більш високу швидкість передачі даних та зарядки порівняно з Lightning. USB-C підтримує найновіший і найшвидший стандарт USB 4, а швидкість передачі може досягати 40 Гбіт/с. Швидкість передачі інтерфейсу Lightning відповідає лише стандарту USB 2.0, тобто близько 480 Мбіт/с.

Крім того, USB-C забезпечує більш високу потужність заряджання, ніж Lightning, що дозволяє заряджати швидше при тій же напрузі.

Як повідомляється, iPhone 15 також продовжить стратегію Apple щодо диференціації моделей: у стандартній версії iPhone 15 використовуватиметься Apple A16, як і в iPhone 14 Pro, у серії iPhone 15 Pro з'явиться новий чіп A17.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна