iPhone 17 і iPhone 17 Plus можуть отримати 120-герцеві OLED-екрани ProMotion

23:44, 27.02.2024

Наступного року iPhone 17 і iPhone 17 Plus можуть бути оснащені OLED-дисплеями ProMotion з низьким енергоспоживанням. Так, уперше технологія ProMotion, яка поки що використовується в Pro-моделях, стане доступна стандартним моделям iPhone. Про це пише видання The Elec з посиланням на представників галузі.

У нинішніх iPhone 15 і iPhone 15 Plus використовуються низькотемпературні панелі з полікристалічного кремнію (LTPS), а в моделях Apple iPhone 15 Pro використовуються більш досконалі панелі з низькотемпературного полікристалічного оксиду (LPTO). Панелі LPTO підтримують ProMotion, даючи змогу збільшувати частоту оновлення дисплея до 120 Гц для плавнішої прокрутки та відтворення відеоконтенту, коли це необхідно.

ProMotion також дає змогу знизити частоту оновлення дисплея до енергоефективнішої, аж до 1 Гц, тому екрани iPhone 15 Pro мають функцію завжди увімкненого екрана, даючи змогу показувати годинник, віджети, сповіщення та шпалери екрана блокування, навіть коли пристрій заблоковано.

Очікується, що Apple збереже використання менш просунутих панелей LPTS в iPhone 16 і iPhone 16 Plus цього року, щоб зберегти різницю між стандартними моделями і моделями Pro.

За даними The Elec, китайський постачальник BOE сподівається поставити Apple панелі LPTO для серії iPhone 17, але все ще залишаються питання про те, чи зможе він досягти необхідної виробничої потужності за умови збереження стандартів контролю якості Apple. Якщо BOE не зможе задовольнити ці вимоги, Apple, найімовірніше, звернеться до інших постачальників, як-от Samsung і LG Display, за панелями LPTO і покладатиметься на BOE для OLED-панелей на базі LPTS для старих моделей iPhone і iPhone SE4.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Смартфон Camon 30 Premier отримав чіп Tecno PolarAce з продуктивністю 4,6 TFLOPSСмартфон Camon 30 Premier отримав чіп Tecno PolarAce з продуктивністю 4,6 TFLOPS23:14 27.02.2024

    Компанія Tecno продовжує активно демонструвати, що вона готова створювати не тільки вельми бюджетні смартфони. Сьогодні вона представила модель Camon 30 Premier, яка вийде в другому кварталі, і це зовсім не типовий апарат бренду.

  • Флагманський Xiaomi 14 з камерою-легендою Leica – вже в АЛЛОФлагманський Xiaomi 14 з камерою-легендою Leica – вже в АЛЛО01:08 27.02.2024

    АЛЛО першою представляє технологічні новинки та інновації на ринку. 25 лютого, відразу після глобальної презентації серії Xiaomi 14, в мережі АЛЛО, на allo.ua та у мобільному застосунку АЛЛО стартував продаж флагманської новинки Xiaomi 14 (12+512 ГБ) з легендарною камерою Leica.

  • Представлено смартфон Tecno Pova 6 Pro 5GПредставлено смартфон Tecno Pova 6 Pro 5G00:10 27.02.2024

    На виставці MWC Barcelona 2024 компанія Tecno презентувала новинки: смартфон Pova 6 Pro 5G, роботизовану собаку Dynamic 1 і окуляри доповненої реальності Pocket Go, а також нові технології.


купить телефон в Одесі, Україна