Кінець епохи: Microsoft припинить підтримку Internet Explorer

12:02, 15.06.2022

Як і очікувалося, компанія Microsoft припинить підтримку більшості версій Internet Explorer 15 червня. Більше року минуло з того часу, як софтверний гігант оголосив про завершення підтримки інтернет-браузера і з того часу він неодноразово закликав користувачів завчасно відмовитися від використання браузера.

Internet Explorer 11 буде скасований у клієнтських версіях Windows 10 20H2 і пізніших, а також у Windows IoT 20H2 і пізніших версіях. При цьому збережеться підтримка режиму сумісності з IE у браузері Edge, а повноцінні версії IE 11 продовжать працювати у Windows 8.1, Windows 7 з розширеними оновленнями безпеки, у всіх версіях Windows Server LTSC, Windows Server 2022, а також у всіх версіях Windows 10 LTSC та Windows 10 IoT LTSC. У Windows 11 старий браузер Microsoft недоступний, оскільки в новій версії програмної платформи стандартним браузером є Edge.

Офіційні представники Microsoft раніше заявляли, що режим сумісності з IE в Edge підтримуватиметься як мінімум до 2029 року, за рахунок чого розробники отримають достатньо часу для модернізації застарілих веб-сторінок та програм. Десктопна версія IE буде перенаправляти користувачів Edge протягом кількох місяців після завершення періоду підтримки, тобто, починаючи із 15 червня. В кінцевому рахунку IE буде повністю вимкнено разом з одним з майбутніх оновлень для Windows. При цьому користувачам не рекомендується повністю видаляти браузер, оскільки він необхідний для роботи режиму сумісності з IE в Edge.

Нагадаємо, перша версія Internet Explorer була представлена ??широкому загалу в 1995 році разом з Windows 95. Остання і найбільш актуальна версія IE 11 з'явилася в 2013 році. При цьому з 2015 року Microsoft працює над тим, щоб зробити Edge стандартним браузером у своїй операційній системі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна