Несправедливість усунута: у WhatsApp нарешті дозволили переносити дані зі смартфона Android на iPhone

00:39, 15.06.2022

Команда популярного месенджера WhatsApp минулого року реалізувала функцію перенесення історії, проте лише зі смартфонів на базі iOS на Android, але не навпаки. Тепер несправедливість усунуто.

У WhatsApp почали розповсюджувати серед користувачів функцію перенесення історії з пристроїв на основі Android на iPhone. Вона дозволяє перенести всю інформацію з облікового запису WhatsApp, включаючи чати, інформацію облікового запису, фотографію профілю, історію чатів, мультимедіа та налаштування.

Зазначимо, що функція доступна в тестовому режимі, тому користувачі можуть зіткнутися з помилками в процесі переносу.

Як зазначається в офіційній документації WhatsApp, ця функція має кілька обмежень. По-перше, знадобиться Android 5.0 Lollipop або свіжіша версія, встановлена ??на пристрої, а iPhone повинен бути на iOS 15.5 або свіжішої версії. Також потрібно встановити програму Move to iOS (Перенесення на iOS) від Apple на Android-пристрій.

Крім того, потрібно використовувати WhatsApp для Android версії 2.22.7.74 та WhatsApp для iOS версії 2.22.10.70 або новіші. Обидва пристрої повинні бути підключені до джерела живлення та до однієї мережі Wi-Fi. На новому пристрої слід використовувати колишній номер телефону. iPhone повинен бути новим або смартфон повинен бути скинутий до заводських налаштувань для поєднання з програмою «Перенесення на iOS» та перенесення даних із пристрою Android.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна